Салат з куркою і кедровими горішками
(покроковий рецепт з фото)
Не знаєте чим прикрасити ваш святковий стіл? Приготуйте ніжний салат з куркою і кедровими горішками, запевняю, ваші гості оцінять його по достоїнству! Найголовніше, що салат готується дуже швидко.
До вашої уваги - класичний рецепт приготування салату з куркою і кедровими горішками. Курку відварити до готовності, потім остудіть і розберіть на волокна. Салат подрібніть руками, додайте очищений кедрові горішки і куряче м'ясо. Заправте салат заправкою з лимонного соку, змішаного з маслом, часником і спеціями. Хай щастить!
- Куряче філе - 300 грам
- Кедрові горіхи - 50 грам (очищені)
- Салат - 50-100 грам
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Лимонний сік - 3 Ст. Ложки
- Часник - 1-2 зубчиків
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
Для початку необхідно відварити куряче філе, а потім остудити його. Якщо горішки неочищені, то очистіть їх.
Куряче філе розірвіть або поріжте на волокна.
Для приготування заправки потрібно змішати масло і лимонний сік, потім додати пропущений через Часничниці часник + сіль і перець.
Салат рвемо руками і викладаємо в салатницю, потім потрібно додати куряче філе і горіхи. Залишилося заправити салат і все добре перемішати.
Смачного!