Салат з креветками і кедровими горішками
(покроковий рецепт з фото)
Зелений салат з тигровими креветками, помідорами і кедровими горішками. Поєднання чудове. Креветки приготовлені в оливковій олії з часником, що надає салату особливий смак.
Такий салат можна подати до святкового смолу. Зробити салат можна на одній плоскій тарілці, як в моєму варіанті, або ж приготувати порції і подати кожному гостю індивідуально.
- Листя салату - 1 пучок
- Помідори черрі - 12-14 штук
- Часник - 2 зубчики
- Креветки тигрові - 8-10 штук
- Кедрові горішки - 2 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
Підготуємо інгредієнти.
Листя салату моєму, поділяємо на шматочки і викладаємо на плоску тарілку.
Черрі розрізаємо на шматочки і додаємо в салат.
На сковороду наливаємо оливкову олію і додаємо нарізаний часник.
Креветки чистимо і викладаємо на сковороду з розігрітим оливковою олією.
Обсмажуємо з двох сторін хвилину.
Креветки з часником і оливковою олією додаємо в салат.
Зверху насипаємо кедрові горішки і все поливаємо соєвим соусом.
Салат готовий. Смачного.
Салат готовий. Смачного.