Рецепт Тушкований болгарський перець фото

Тушкований болгарський перець
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Болгарський перець
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 10 хв.

Солодкий болгарський перець відрізняється винятковими смаковими якостями, а ще виглядає він дуже апетитно навіть після термічної обробки. Завдяки гасіння цей овоч виходить вельми соковитим.

Опис приготування:

Для того, щоб приготувати смачний тушкований болгарський перець, необхідно для початку обсмажити цибулю з часником в оливковій олії. До речі, дуже важливо використовувати якісне, ароматне масло, так як воно надає страві ні з чим не порівнянний смак і аромат. Під час гасіння кришка повинна бути прикрита нещільно, щоб пар потихеньку виходив. Можна їсти як гарячими, так і охолодженими до кімнатної температури. Хай щастить!

  • Оливкова олія - 1/3 склянки
  • Великий болгарський перець - 4 штуки
  • Часник - 4 зубчики
  • Середня цибулина - 1/2 штуки
  • Винний оцет - 2-3 Ст. Ложок
  • Сіль, перець - За смаком
тушкований болгарський перець - фото крок 1
Часник і цибуля очистіть, потім тонко наріжте. Розігрійте масло в сковороді, обсмажуйте цибулю з часником протягом пари хвилин, періодично помішуючи.
тушкований болгарський перець - фото крок 2
Перець очистіть, промийте і поріжте на довгасті шматочки. Додайте їх до часнику і цибулі, а ще долийте півсклянки води, додайте сіль, перець і оцет.
тушкований болгарський перець - фото крок 3
Тушіте, періодично помішуючи, протягом 1 годину, поки перчики не стануть м'якими. Смачного!

Схожі рецепти