Рецепт Болгарський перець фарширований сиром фото

Болгарський перець фарширований сиром
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Болгарська кухня
Овочі , Молочні продукти , Сир , Болгарський перець
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Рецепти сироїдіння
На вечерю , На святковий стіл , Новий рік
Фаршировані
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Болгарський перець фарширований сиром - прекрасна закуска, яку я подаю на святковий стіл. Виглядає вона чудово, до того ж вона - ситна (і без м'яса! ). У фарш можна додати будь-які інгредієнти.

Опис приготування:

Коли готую стіл холодних закусок, особливо восени та взимку, намагаюся надати йому яскравості. Яскравості і смаку, і кольору. Болгарський перець фарширований сиром відмінно підходить для такої мети. Перчики можна купити різних кольорів, а начинку"прикрасити" зеленню, шматочками перцю, оливками або маслинами. Болгарський перець фарширований сиром подаю на сухариках або хлібі. А приготувати такий перець - зовсім нескладно. Отже, приступимо!

1. Перці промийте. Зріжте"шапочку" з плодоніжкою, щоб вийшов стаканчик, а також виріжте насіння. Я зазвичай промиваю перчик і всередині, щоб остаточно позбутися від насіння. Потім просушують паперовим рушником. Вибравши плодоніжки, у нас залишається ще трохи зрізаного перцю. Подрібніть їстівну частину, її ми додамо в фарш.

2. Сиру нам знадобиться 200 г, його слід натерти на дрібній тертці. Рекомендую змішати сири, тобто. Взяти по 100 гр сирів різного ґатунку, наприклад, твердий змішати з бринзою. Це не обов'язково, але вийде смачно, введемо в блюдо ще один новий смак.

3. Заморожене масло також натріть на тертці. Змішайте з сиром.

4. Часник очистіть і пропустіть через прес прямо в сирно-масляну масу.

5. Зелень петрушки і кропу промийте, просушіть рушником і дрібно нарубати. Вона також замішується з сиром, маслом і часником.

6. Додаємо в масу нарізану перець (з першого кроку). Я зазвичай купую різнокольорові перці і змішую залишилися шматочки всіх кольорів. Так начинка виходить ще більш яскравою і"пов'язує" всі мої перці в одну закуску.

7. Фаршем начиняє перці. Болгарський перець слід наповнювати фаршем щільно. Потім обертаємо фарширований перець харчовою плівкою і відправляємо в холодильник на півтори години. Може він там лежати і довше. При подачі нарізаємо перець гострим ножем на кружечки, викладаємо на хліб або салатні листя.

Смачного!

  • Перець болагрскій - 2 штуки
  • Сир тведого - 200 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Зелень кропу і петрушки - - За смаком
  • Часник - 3 зубчики
Коли готую стіл холодних закусок, особливо восени та взимку, намагаюся надати йому яскравості. Яскравості і смаку, і кольору. Болгарський перець фарширований сиром відмінно підходить для такої мети. Перчики можна купити різних кольорів, а начинку"прикрасити" зеленню, шматочками перцю, оливками або маслинами. Болгарський перець фарширований сиром подаю на сухариках або хлібі. А приготувати такий перець - зовсім нескладно. Отже, приступимо!

1. Перці промийте. Зріжте"шапочку" з плодоніжкою, щоб вийшов стаканчик, а також виріжте насіння. Я зазвичай промиваю перчик і всередині, щоб остаточно позбутися від насіння. Потім просушують паперовим рушником. Вибравши плодоніжки, у нас залишається ще трохи зрізаного перцю. Подрібніть їстівну частину, її ми додамо в фарш.

2. Сиру нам знадобиться 200 г, його слід натерти на дрібній тертці. Рекомендую змішати сири, тобто. Взяти по 100 гр сирів різного ґатунку, наприклад, твердий змішати з бринзою. Це не обов'язково, але вийде смачно, введемо в блюдо ще один новий смак.

3. Заморожене масло також натріть на тертці. Змішайте з сиром.

4. Часник очистіть і пропустіть через прес прямо в сирно-масляну масу.

5. Зелень петрушки і кропу промийте, просушіть рушником і дрібно нарубати. Вона також замішується з сиром, маслом і часником.

6. Додаємо в масу нарізану перець (з першого кроку). Я зазвичай купую різнокольорові перці і змішую залишилися шматочки всіх кольорів. Так начинка виходить ще більш яскравою і"пов'язує" всі мої перці в одну закуску.

7. Фаршем начиняє перці. Болгарський перець слід наповнювати фаршем щільно. Потім обертаємо фарширований перець харчовою плівкою і відправляємо в холодильник на півтори години. Може він там лежати і довше. При подачі нарізаємо перець гострим ножем на кружечки, викладаємо на хліб або салатні листя.

Смачного!

Схожі рецепти