Болгарський перець фарширований сиром
(покроковий рецепт з фото)
Болгарський перець фарширований сиром - прекрасна закуска, яку я подаю на святковий стіл. Виглядає вона чудово, до того ж вона - ситна (і без м'яса! ). У фарш можна додати будь-які інгредієнти.
Коли готую стіл холодних закусок, особливо восени та взимку, намагаюся надати йому яскравості. Яскравості і смаку, і кольору. Болгарський перець фарширований сиром відмінно підходить для такої мети. Перчики можна купити різних кольорів, а начинку "прикрасити" зеленню, шматочками перцю, оливками або маслинами. Болгарський перець фарширований сиром подаю на сухариках або хлібі. А приготувати такий перець - зовсім нескладно. Отже, приступимо!
1. Перці промийте. Зріжте "шапочку" з плодоніжкою, щоб вийшов стаканчик, а також виріжте насіння. Я зазвичай промиваю перчик і всередині, щоб остаточно позбутися від насіння. Потім просушують паперовим рушником. Вибравши плодоніжки, у нас залишається ще трохи зрізаного перцю. Подрібніть їстівну частину, її ми додамо в фарш.
2. Сиру нам знадобиться 200 г, його слід натерти на дрібній тертці. Рекомендую змішати сири, тобто. Взяти по 100 гр сирів різного ґатунку, наприклад, твердий змішати з бринзою. Це не обов'язково, але вийде смачно, введемо в блюдо ще один новий смак.
3. Заморожене масло також натріть на тертці. Змішайте з сиром.
4. Часник очистіть і пропустіть через прес прямо в сирно-масляну масу.
5. Зелень петрушки і кропу промийте, просушіть рушником і дрібно нарубати. Вона також замішується з сиром, маслом і часником.
6. Додаємо в масу нарізану перець (з першого кроку). Я зазвичай купую різнокольорові перці і змішую залишилися шматочки всіх кольорів. Так начинка виходить ще більш яскравою і "пов'язує" всі мої перці в одну закуску.
7. Фаршем начиняє перці. Болгарський перець слід наповнювати фаршем щільно. Потім обертаємо фарширований перець харчовою плівкою і відправляємо в холодильник на півтори години. Може він там лежати і довше. При подачі нарізаємо перець гострим ножем на кружечки, викладаємо на хліб або салатні листя.
Смачного!
- Перець болагрскій - 2 штуки
- Сир тведого - 200 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Зелень кропу і петрушки - - За смаком
- Часник - 3 зубчики
1. Перці промийте. Зріжте "шапочку" з плодоніжкою, щоб вийшов стаканчик, а також виріжте насіння. Я зазвичай промиваю перчик і всередині, щоб остаточно позбутися від насіння. Потім просушують паперовим рушником. Вибравши плодоніжки, у нас залишається ще трохи зрізаного перцю. Подрібніть їстівну частину, її ми додамо в фарш.
2. Сиру нам знадобиться 200 г, його слід натерти на дрібній тертці. Рекомендую змішати сири, тобто. Взяти по 100 гр сирів різного ґатунку, наприклад, твердий змішати з бринзою. Це не обов'язково, але вийде смачно, введемо в блюдо ще один новий смак.
3. Заморожене масло також натріть на тертці. Змішайте з сиром.
4. Часник очистіть і пропустіть через прес прямо в сирно-масляну масу.
5. Зелень петрушки і кропу промийте, просушіть рушником і дрібно нарубати. Вона також замішується з сиром, маслом і часником.
6. Додаємо в масу нарізану перець (з першого кроку). Я зазвичай купую різнокольорові перці і змішую залишилися шматочки всіх кольорів. Так начинка виходить ще більш яскравою і "пов'язує" всі мої перці в одну закуску.
7. Фаршем начиняє перці. Болгарський перець слід наповнювати фаршем щільно. Потім обертаємо фарширований перець харчовою плівкою і відправляємо в холодильник на півтори години. Може він там лежати і довше. При подачі нарізаємо перець гострим ножем на кружечки, викладаємо на хліб або салатні листя.
Смачного!