Рецепт Болгарський перець, фарширований овочами фото

Болгарський перець, фарширований овочами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Болгарська кухня
Овочі , Болгарський перець
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Рецепти сироїдіння
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Фаршировані
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Коли на прилавках магазинів з'являються яскраві і красиві перці, буде просто злочином не зробити з них що-нібуль. Пропоную рецепт, як приготувати болгарський перець, фарширований овочами.

Опис приготування:

Блюдо вітамінне, корисне і дуже смачне. Воно відмінно підійде як до святкового столу, так і до посиденьок на природі. По виду блюдо дуже ефектне, завдяки яскравим фарбам самої природи. Для начинки можна використовувати не тільки ті овочі, що в рецепті, але і будь-які інші на ваш розсуд.

  • Перець болгарський - 1 кілограм
  • Морквина - 0, 5 кілограма
  • Цибулина - 300 грам
  • Корінь петрушки - 1 штука
  • Корінь селери - 1 штука
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Соняшникова олія - За смаком
  • Кріп - За смаком
  • Петрушка - За смаком
  • Мелений перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
болгарський перець, фарширований овочами - фото крок 1
1. Болгарські перці моєму, зрізаємо у них верхню частину (вона буде за кришку). Акуратно вирізаємо насіння, щоб не порушити цілісність шкірки.
болгарський перець, фарширований овочами - фото крок 2
2. У каструлю наливаємо воду, доводимо її до кипіння. Після чого почищені перці поміщаємо всередину на дві хвилини, а потім відразу перекидаємо їх на сито.
болгарський перець, фарширований овочами - фото крок 3
3. Чистимо і моєму все овочі та зелень, морквину натираємо на тертці, цибулину і корінь петрушки з селерою нарізаємо кубиком, подрібнюємо зелень.
болгарський перець, фарширований овочами - фото крок 4
4. На сковороді спершу обсмажуємо корінь петрушки і селери, після чого додаємо цибулю і моркву. У самому кінці додаємо зелень, сіль і перець.
болгарський перець, фарширований овочами - фото крок 5
5. Підготовлені перці фаршируємо отриманою начинкою і складаємо в форму для запікання. В окремому посуді змішуємо томатну пасту і додаємо трохи води, розмішуємо і виливаємо в форму до перцям.
болгарський перець, фарширований овочами - фото крок 6
6. У розігріту до 180 градусів духовку ставимо перці, випікаємо до готовності (30-45 хвилин).

Схожі рецепти