Рецепт Болгарський перець, фарширований капустою фото

Болгарський перець, фарширований капустою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Болгарська кухня
Овочі, Капуста, Болгарський перець
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Рецепти сироїдіння
На обід, На вечерю
Заготовки, Фаршировані

Ви любите займатися заготовками на зиму? Тоді додайте в свою кулінарну скарбничку цей нескладний, але дуже класний рецепт. Процес не займе багато часу, а результат напевно порадує смаком!

Перед вами пікантна, апетитна закуска, яка прекрасно доповнить будь-який основне блюдо. Я хочу показати, як приготувати болгарський перець, фарширований капустою на зиму. Якщо вам ще не довелося спробувати такий перчик, то обов'язково запам'ятовуйте і повторіть в домашніх умовах цей рецепт.

  • Солодкий перець - 8 штук
  • Капуста - 13 штук
  • Морква - 1 штука
  • Гострий перець - За смаком (по бажанню)
  • Лавровий лист - 3-4 штук
  • Часник - 4 зубчики
  • Зелень - 1/2 пучка
  • Цукор - 23 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Оцет - 2/3 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 100 мілілітрів
  • Спеції - За смаком
  • Вода - 1 літр
болгарський перець, фарширований капустою - фото крок 1
1. Ось такий яскравий овочевий набір нам буде потрібно.
болгарський перець, фарширований капустою - фото крок 2
2. Перці вимийте, акуратно зріжте хвостики і видаліть насіння.
болгарський перець, фарширований капустою - фото крок 3
3. Опустіть в киплячу воду на пару хвилин, а після акуратно дістаньте і остудіть.
болгарський перець, фарширований капустою - фото крок 4
4. Поки перці остигають, можна зайнятися начинкою. Капусту наріжте і викладіть в глибоку миску.
болгарський перець, фарширований капустою - фото крок 5
5. Додайте терту моркву і трохи зелені. Для любителів гостренького рекомендую додати перець чилі. Ретельно перемішайте, підсолити за смаком і пам'ятайте руками, що капуста стала м'якше.
болгарський перець, фарширований капустою - фото крок 6
6. Наповніть перці капустою.
болгарський перець, фарширований капустою - фото крок 7
7. І викладіть в стерилізовані банки. Додайте попередньо вимитий лавровий лист і очищений часник.
болгарський перець, фарширований капустою - фото крок 8
8. Приготуйте маринад: з'єднайте рослинна олія, сіль і цукор з 1 літром води, доведіть до кипіння. Влийте оцет, додайте дрібку ароматних спецій (в даному випадку кмин) при бажанні і через хвилину зніміть з вогню.
болгарський перець, фарширований капустою - фото крок 9
9. Залийте маринад в баночку і закатати. Залиште до повного охолодження, укутавши ковдрою, а після приберіть в темне прохолодне місце.

Схожі рецепти