Томатний сік з томатної пасти
(покроковий рецепт з фото)
Домашній томатний сік можна пити в чистому вигляді або додавати в коктейлі, м'ясні та овочеві страви, соуси, супи. Трансформувати томатну пасту в сік дуже просто, знадобиться тільки вода, сіль і паста.
Часто в рецептах необхідний томатний сік. Іноді вдома його може і не бути. Тут нам на допомогу прийде томатна паста! Дуже просто приготувати сік з томатної пасти. Такий продукт не менш корисний і смачний. Заводський його аналог коштує недешево, тому виготовляючи сік з томатної пасти, ви зумієте значно заощадити. До того ж, напій нічим не буде відрізнятися від своїх побратимів, виставлених на магазинних полицях. Розглянемо більш докладно, як приготувати томатний сік з томатної пасти.
- Вода - 200 мілілітрів
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Цукор - За смаком
- Чорний перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти. Воду візьміть кип'ячену або фільтровану.
У воду додайте томатну пасту, щіпку солі і перець. Добре все перемішайте.
Томатний сік готовий!
Дуже яскравий, з насиченим смаком.
Дуже яскравий, з насиченим смаком.