Рецепт Томатний соус з томатної пасти фото

Томатний соус з томатної пасти
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Зелень
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На швидку руку
Соуси , Томатна паста , Томатний соус
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 17 хв.

Простий і смачний томатний соус відмінно підходить для випічки, наприклад, для піци, для макаронів, для шашлику або м'ясних фрикадельок. Розповім про те, як приготувати томатний соус з томатної пасти.

Опис приготування:

Всього півгодини - і у вас в запасі майже 0, 8 літра готового томатного соусу. Можна зробити його гострим або ніжнішим, можна розбавити його сметаною, додати будь-які спеції, зелень, овочі. Готовий соус можна зберігати в холодильнику і є навіть з скибочкою хліба.

  • Томатна паста - 380 грам
  • Вода - 0, 5 L
  • Сіль і спеції - За смаком
  • Цукровий пісок - 4 Ст. Ложки
  • Часник - 4-5 зубчиків
  • Кріп - 1 пучок
  • Петрушка - 0, 5 пучка
  • Яблучний оцет - 1/3 склянки
томатний соус з томатної пасти - фото крок 1
1. Будь-яку томатну пасту перекладіть в каструлю, де будете готувати.
томатний соус з томатної пасти - фото крок 2
2. Влийте воду в каструлю до томатній пасті і розмішайте. Надішліть каструлю на вогонь.
томатний соус з томатної пасти - фото крок 3
3. Відміряйте необхідну кількість спецій і сіль: 1 чайна ложка солі, щіпку червоного меленого перцю, мелений чорний перець, щіпку кориці і суміш перців.
томатний соус з томатної пасти - фото крок 4
4. Вимийте і дуже дрібно нарубати петрушку з кропом.
томатний соус з томатної пасти - фото крок 5
5. Очистіть зубчики часнику і наріжте їх дрібно, можна пропустити через прес.
томатний соус з томатної пасти - фото крок 6
6. У каструлю закиньте всі спеції і посоліть її вміст.
томатний соус з томатної пасти - фото крок 7
7. Регулярно помішуйте пасту ложкою, інакше вона дуже бризкає.
томатний соус з томатної пасти - фото крок 8
8. Після закипання відправте в каструлю подрібнені зелень і часник.
томатний соус з томатної пасти - фото крок 9
9. Варіть все ще 5-10 хвилин і вимкніть вогонь, влийте яблучний оцет і залиште соус для охолодження.

Схожі рецепти