Рецепт Соус з томатної пасти до шашлику фото

Соус з томатної пасти до шашлику
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Зелень, Часник, Петрушка, Цибуля, Кріп
Вегетаріанське харчування
На швидку руку, На природу
Соуси, До м'яса, Томатний соус

Найкращий соус для шашлику - це томатний. У нього особливий приємний смак, з кислуватим відтінком. Розповідаю про те, як приготувати соус з томатної пасти до шашлику. Відмінне рішення!

Замість покупного соусу пропоную зробити домашній на основі томатної пасти. Немає нічого простішого цього соусу. Вам не буде потрібно плита, всі інгредієнти варто з'єднати і добре змішати. Соус можна зберігати в контейнері або в скляній банці з кришками.

  • Томатна паста - 500 грам
  • Вода - 500 мілілітрів
  • Часник - 6 зубчиків
  • Цибулина - 1 штука
  • Петрушка - 0, 5 пучка
  • Кріп - 0, 5 пучка
  • Braai - 0, 5 пучка
  • Сіль, перець - За смаком
  • Аджика - 0, 5 чайних ложки
соус з томатної пасти до шашлику - фото крок 1
1. Викладіть томатну пасту в глибоку миску, додайте воду і гарненько розмішайте.
соус з томатної пасти до шашлику - фото крок 2
2. Трохи посоліть і знову перемішайте.
соус з томатної пасти до шашлику - фото крок 3
3. Очистіть часник, пропустіть його через прес і викладіть в соус.
соус з томатної пасти до шашлику - фото крок 4
4. Поперчіть і додайте 0, 5 чайної ложки без гірки аджики (можна замінити пластівцями чилі).
соус з томатної пасти до шашлику - фото крок 5
5. Очистіть цибулину і нарубати її дуже дрібно. Вимийте всю зелень і також дрібно наріжте. Додайте підготовлені інгредієнти в миску до соусу.
соус з томатної пасти до шашлику - фото крок 6
6. Перемішайте гарненько соус, подавайте його відразу або надішліть на зберігання в холодильник.

Схожі рецепти