Соус з томатної пасти до шашлику
(покроковий рецепт з фото)
Найкращий соус для шашлику - це томатний. У нього особливий приємний смак, з кислуватим відтінком. Розповідаю про те, як приготувати соус з томатної пасти до шашлику. Відмінне рішення!
Замість покупного соусу пропоную зробити домашній на основі томатної пасти. Немає нічого простішого цього соусу. Вам не буде потрібно плита, всі інгредієнти варто з'єднати і добре змішати. Соус можна зберігати в контейнері або в скляній банці з кришками.
- Томатна паста - 500 грам
- Вода - 500 мілілітрів
- Часник - 6 зубчиків
- Цибулина - 1 штука
- Петрушка - 0, 5 пучка
- Кріп - 0, 5 пучка
- Braai - 0, 5 пучка
- Сіль, перець - За смаком
- Аджика - 0, 5 чайних ложки
1. Викладіть томатну пасту в глибоку миску, додайте воду і гарненько розмішайте.
2. Трохи посоліть і знову перемішайте.
3. Очистіть часник, пропустіть його через прес і викладіть в соус.
4. Поперчіть і додайте 0, 5 чайної ложки без гірки аджики (можна замінити пластівцями чилі).
5. Очистіть цибулину і нарубати її дуже дрібно. Вимийте всю зелень і також дрібно наріжте. Додайте підготовлені інгредієнти в миску до соусу.
6. Перемішайте гарненько соус, подавайте його відразу або надішліть на зберігання в холодильник.