Соус до макаронів з томатної пасти
(покроковий рецепт з фото)
Для тих, хто віддає перевагу стравам на швидку руку, хочу запропонувати дуже цікавий, простий і доступний соус до макаронів з томатної пасти. Ароматний, швидкий і смачний - ідеальне поєднання.
Мій варіант, як приготувати соус до макаронів з томатної пасти, прекрасно підійде для тих випадків, коли під рукою не виявилося свіжих помідорів. Соус виходить дуже пікантним і ароматним. При бажанні в рецепт можна також використовувати консервовані томати, тоді соус буде ще смачніше.
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Часник - 4 зубчики
- Пластівці перцю чилі - 1 щіпка
- Орегано - 1 щіпка
- Томатна паста - 3 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Цукор - 1 щіпка
1. На сковороді розігрійте оливкову олію. Очистіть часник і наріжте тонкими пластинками. Викладіть на сковороду і обсмажте пару хвилин, помішуючи.
2. Для любителів гостренького рекомендую додати дрібку пластівців чилі.
3. Для більш насиченого аромату соусу - орегано або базилік.
4. Викладіть томатну пасту. Перемішайте і обсмажте 1 хвилину.
5. Додайте щіпку солі і цукру. Залишилося тільки влити трохи водички і додати відварені макарони. Ретельно перемішайте і відразу ж подавайте до столу.