Рецепт Соус до шашлику з томатної пасти фото

Соус до шашлику з томатної пасти
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Зелень , Цибуля , Кріп
Вегетаріанське харчування
На природу
Соуси , До м'яса , Томатна паста
Кількість порцій: 1
Час приготування: 10 хв.

Традиційно і найсмачніше шашлик йде з томатним соусом, який без проблем можна зробити самостійно. Пропонуємо найпростіший спосіб, як приготувати соус до шашлику з томатної пасти.

Опис приготування:

Домашній соус смачніше покупних кетчупів, до того ж він готується дуже просто і швидко. Для приготування можна використовувати різну зелень, наприклад, кріп, петрушку, Kinzu, Зелена цибуля. Дуже смачно буде і поєднання всіх видів зелені відразу. Якщо любите погостріше, то додавайте кілька зубчиків часнику або замініть його гірчицею, яка додасть готовому кетчупу більш пікантний смак. Такий соус підійде не тільки для шашлику, а й для будь-якого іншого м'яса в духовці або на сковороді.

  • Томатна паста - 50 грам
  • Цибуля - 0, 5 штуки
  • Сіль і перець - За смаком
  • Вода - 50 мілілітрів
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Кріп - 1 пучок
соус до шашлику з томатної пасти - фото крок 1
1. Томатну пасту кладемо в миску, насипаємо цукор (без гірки), додаємо воду і ретельно перемішуємо до однорідної консистенції.
соус до шашлику з томатної пасти - фото крок 2
2. Цибулину чистимо і моєму, використовуємо тільки половинку. Нарізаємо її дуже дрібно і кладемо до томатній пасті.
соус до шашлику з томатної пасти - фото крок 3
3. Своїм та дрібно рубаємо зелень, кладемо її в соус, додаємо до смаку сіль і перець. Перемішуємо готовий соус. Ми залишаємо його на пару хвилин, щоб змішалися всі запахи і смаки.

Схожі рецепти