Соуси - рецепти від домашніх кухарів

Буряково-картопляний дип

Буряково-картопляний дип

Буряково-картопляний дип — це простий і приготований з доступних продуктів соус. Він дуже смачний і його можна намазувати на тости, вмочати в нього шматочки лаваша, тортилью або запечені овочі. опис приготування: А ви знаєте, що таке дип? Це густий соус, в який умочують овочі, крекери або чіпс...

читати далі
Тапенад з оливок

Тапенад з оливок

Тапенад з оливок — це провансальське блюдо, яке готується з каперсів і оливок. Це популярна у Франції закуска. Її намазують на білий хліб або використовують як інгредієнт в стравах. Спробуйте опис приготування: Тапенад з оливок можна робити і з анчоусами, але вони мають яскраво виражений смак...

читати далі
Аджика без болгарського перцю

Аджика без болгарського перцю

Аджика - це свого роду пряність, яку додають до м'яса або в суп. Господині готують кілька різновидів аджики на зиму. розповім, як приготувати аджику без болгарського перцю. опис приготування: аджику, на відміну від томатного соусу, довго не варять, а в деяких рецептах її і зовсім їдять в сиром...

читати далі
Аджика з болгарського перцю без помідорів

Аджика з болгарського перцю без помідорів

Що таке аджика? Найчастіше використовують томати, перець, спеції. Але існує аджика з болгарського перцю без додавання томатів. дивіться, як приготувати аджику з болгарського перцю без помідорів. опис приготування: При роботі з гострим пекучим перцем пам'ятайте про правила безпеки. Всі предмети...

читати далі
Аджика з помідорів і часнику на зиму

Аджика з помідорів і часнику на зиму

Аджика з помідорів і часнику на зиму — це відмінний варіант цієї гострої закуски, яку запросто можна подавати до м'яса, рибі і гарячих страв. готується просто, що теж важливо. спробуємо? опис приготування: Ви можете сказати, що це не справжня аджика, що справжня готується без помідорів, але! П...

читати далі
Аджика з слив

Аджика з слив

Плам & Quot; Ugorka" дуже поширена в наших широтах. З неї зазвичай готують варення, а ви спробуйте приготувати аджику. Не пошкодуєте. До шашлику - смачніше не придумаєш. опис приготування: Підготуйте інгредієнти: сливи і овочі гарненько промийте і очистіть від кісточок. перекрутіть сливи, перц...

читати далі
Аджика з томатної пасти

Аджика з томатної пасти

Аджика з томатної пасти виходить просто чудовою. Цей інгредієнт робить процес приготування більш простим, не таким важким. Якщо в аджику додати трохи слив, то її смак перетвориться. опис приготування: Якщо вам цікаво, як приготувати аджику з томатної пасти, то цей рецепт повідає вам, як це зро...

читати далі
Аджика з томатів

Аджика з томатів

Любіть доповнювати звичну їжу пікантною ноткою? Тоді це простий рецепт аджики з томатів обов'язково варто додати в свою кулінарну скарбничку. опис приготування: Цей досить нескладний рецепт приготування аджики з томатів з легкістю можна трансформувати під свій смак, зробивши закуску більш пеку...

читати далі
Аджика з хріном і помідорами на зиму

Аджика з хріном і помідорами на зиму

Рецептів аджики вважати - просто не перелічити. Готують її з помідорами і без, з яблуками, морквою, баклажанами і ін. Я пропоную класичний рецепт, як приготувати аджику з хріном і помідорами. опис приготування: варіант, як приготувати аджику з хріном і помідорами на зиму, відрізняється своєю г...

читати далі
Аджика з хріном

Аджика з хріном

Аджика з хріном — ароматна, гостра і при цьому надзвичайно смачна приправа. Ідеально підходить до безлічі страв. Дуже добре поєднується і з пловом, і з пельменями, і з будь-якими м'ясними делікатесами. опис приготування: Аджика з хріном — відмінне доповнення до будь-якої страви. Вона може і зл...

читати далі
Аджика з горіхами

Аджика з горіхами

Моя улюблена аджика — це аджика з горіхами. Якщо в цю традиційну кавказьку приправу не додав горіхів, вона і назви аджика не заслуговує. Справжня аджика обов'язково повинна бути з горіхами. опис приготування: Сьогодні я розповім вам, як робити справжню аджику з волоськими горіхами. Благо робит...

читати далі
Аджика яблучна

Аджика яблучна

Цей рецепт належить до молдавській кухні, там аджику роблять без томатів, але з яблуками. розповім докладніше, як приготувати аджику яблучну. Таку можна варити або їсти в сирому вигляді. опис приготування: Сонячна і солодкувата аджика прекрасно підійде для бутербродів або салатів. Її можна зва...

читати далі
Ананасовий соус

Ананасовий соус

У цьому рецепті я розповім, як приготувати ананасовий соус. У нього яскравий тропічний смак, в якому поєднується солодке і гостре. ділюся рецептом! опис приготування: Ананаспідійде як свіжий, так і заморожений. Консервований брати не рекомендую, він занадто солодкий. Замість соєвого соусу можн...

читати далі
Англійський м`ятний соус

Англійський м`ятний соус

Це популярний соус, який можна подати до м'яса, особливо до свинини. М'ятний соус також подають до овочів і запіканок. пробуйте! опис приготування: М'ятний соус стане відмінним доповненням до ваших страв. Відокремте листя м'яти від гілочок, посипте їх сіллю і дрібно порубати ножем. Потім залий...

читати далі
Апельсиновий соус з болгарським перцем

Апельсиновий соус з болгарським перцем

легкий, злегка кислуватий, сонячний, незвичайно ароматний соус з шматочками болгарського перцю ідеально підходить до м'яса, рибі, відварного рису і взагалі його можна їсти з чим душа забажає! опис приготування: цей ароматний, в міру густий, дуже смачний соус ідеально підходить для того, щоб пі...

читати далі
Апельсиновий соус

Апельсиновий соус

У цьому рецепті я розповім Вам, як приготувати апельсиновий соус. Готується соус просто і швидко, з мінімумом інгредієнтів, а аромат має чарівний. опис приготування: Такий соус просто чудово підходить до млинців, oladiyam, сирним запіканок, сирників, а можна просто є його вприкуску з чаєм! З я...

читати далі
«Арабьята» соус

«Арабьята» соус

Цей соус для себе я відкрила недавно. Але навіть за такий короткий термін він мені дуже сподобався. Я додаю "; Арабьята" соус мало не всюди: вставити, овочам і навіть в суп. Спробуйте, дуже цікаво! опис приготування: Спочатку з цим соусом подавалася паста "; Арабьята ";, але соус такий смачний...

читати далі
Кавунова сальса

Кавунова сальса

дивно оригінальна, пікантна і яскрава сальса — перед вами. Якщо ви любите незвичайні закуски, обов'язково зверніть увагу на цей найпростіший рецепт і повторіть його на своїй кухні. опис приготування: Хочу запропонувати вам на пробу класну ідею, як приготувати кавунову сальсу. Незвичайне поєдна...

читати далі
Авокадо з часником

Авокадо з часником

Авокадо з часником — прекрасне доповнення, яке прикрасить будь-яку страву! До речі, авокадо з часником може стати і самостійної закускою, якщо намазати його на тости! опис приготування: Покроковий рецепт авокадо з часником: крок 1: Авокадо очистити від шкірки, розрізати навпіл, дістати кісточк...

читати далі
Баклажани під соусом бешамель

Баклажани під соусом бешамель

Приготувати баклажани під соусом бешамель в домашніх умовах дуже просто. Спробуйте овочі з фаршем саме за цим рецептом - і ви насолодитеся їх приголомшливим смаком. опис приготування: Готувати баклажани під соусом бешамель можна в будь-якій формі. В даному рецепті також використовується фарш, ...

читати далі