Соуси - рецепти від домашніх кухарів

Буряково-картопляний дип

Буряково-картопляний дип

Буряково-картопляний дип — це простий і приготований з доступних продуктів соус. Він дуже смачний і його можна намазувати на тости, вмочати в нього шматочки лаваша, тортилью або запечені овочі. опис приготування: А ви знаєте, що таке дип? Це густий соус, в який умочують овочі, крекери або чіпс...

читати далі
Тапенад з оливок

Тапенад з оливок

Тапенад з оливок — це провансальське блюдо, яке готується з каперсів і оливок. Це популярна у Франції закуска. Її намазують на білий хліб або використовують як інгредієнт в стравах. Спробуйте опис приготування: Тапенад з оливок можна робити і з анчоусами, але вони мають яскраво виражений смак...

читати далі
Абрикосовий соус

Абрикосовий соус

Це може звучати безглуздо, але абрикосовий соус просто чарівно поєднується з м'ясними стравами. Спробуйте один раз — і він стане вашим фірмовим блюдом опис приготування: Чесно кажучи, спочатку цей абрикосовий соус готувався для того, щоб подати його разом з молочною кашею. Однак, інтерес працю...

читати далі
Аджика без болгарського перцю

Аджика без болгарського перцю

Аджика - це свого роду пряність, яку додають до м'яса або в суп. Господині готують кілька різновидів аджики на зиму. розповім, як приготувати аджику без болгарського перцю. опис приготування: аджику, на відміну від томатного соусу, довго не варять, а в деяких рецептах її і зовсім їдять в сиром...

читати далі
Аджика сільська (соус до м'яса)

Аджика сільська (соус до м'яса)

Навіть якщо ви майстерно готуєте соуси до м'яса, подивіться, як приготувати аджику сільську (соус до м'яса). помідори, часник, солодкий і гострий перець і овочі - і це лише менша частина інгредієнтів. опис приготування: Аджика готується дуже просто: досить лише очистити всі інгредієнти від кіс...

читати далі
Аджика з болгарського перцю без помідорів

Аджика з болгарського перцю без помідорів

Що таке аджика? Найчастіше використовують томати, перець, спеції. Але існує аджика з болгарського перцю без додавання томатів. дивіться, як приготувати аджику з болгарського перцю без помідорів. опис приготування: При роботі з гострим пекучим перцем пам'ятайте про правила безпеки. Всі предмети...

читати далі
Аджика з помідорів і часнику на зиму

Аджика з помідорів і часнику на зиму

Аджика з помідорів і часнику на зиму — це відмінний варіант цієї гострої закуски, яку запросто можна подавати до м'яса, рибі і гарячих страв. готується просто, що теж важливо. спробуємо? опис приготування: Ви можете сказати, що це не справжня аджика, що справжня готується без помідорів, але! П...

читати далі
Аджика з слив

Аджика з слив

Плам & Quot; Ugorka" дуже поширена в наших широтах. З неї зазвичай готують варення, а ви спробуйте приготувати аджику. Не пошкодуєте. До шашлику - смачніше не придумаєш. опис приготування: Підготуйте інгредієнти: сливи і овочі гарненько промийте і очистіть від кісточок. перекрутіть сливи, перц...

читати далі
Аджика з томатної пасти

Аджика з томатної пасти

Аджика з томатної пасти виходить просто чудовою. Цей інгредієнт робить процес приготування більш простим, не таким важким. Якщо в аджику додати трохи слив, то її смак перетвориться. опис приготування: Якщо вам цікаво, як приготувати аджику з томатної пасти, то цей рецепт повідає вам, як це зро...

читати далі
Аджика з томатів

Аджика з томатів

Любіть доповнювати звичну їжу пікантною ноткою? Тоді це простий рецепт аджики з томатів обов'язково варто додати в свою кулінарну скарбничку. опис приготування: Цей досить нескладний рецепт приготування аджики з томатів з легкістю можна трансформувати під свій смак, зробивши закуску більш пеку...

читати далі
Аджика «Кавказька» на зиму

Аджика «Кавказька» на зиму

Якщо ви готові випробувати по-справжньому пекучий смак такий закуски, тоді класичний рецепт аджики "; Кавказької" на зиму спеціально для вас. Цей варіант тільки для справжніх цінителів гострого. опис приготування: Поширений і улюблений багатьма варіант аджики на основі помідорів, солодкого пер...

читати далі
Аджика корейська на зиму

Аджика корейська на зиму

Таємниця корейської приправи в спеціях і вдалому поєднанні інгредієнтів. Ми часто шукаємо таку приправу в магазинах, хоча приготувати аджику корейську на зиму в домашніх умовах дуже легко. опис приготування: Аджику люблять у багатьох країнах і скрізь готують її по-різному. В даному рецепті нем...

читати далі
Аджика з хріном і помідорами на зиму

Аджика з хріном і помідорами на зиму

Рецептів аджики вважати - просто не перелічити. Готують її з помідорами і без, з яблуками, морквою, баклажанами і ін. Я пропоную класичний рецепт, як приготувати аджику з хріном і помідорами. опис приготування: варіант, як приготувати аджику з хріном і помідорами на зиму, відрізняється своєю г...

читати далі
Аджика з хріном

Аджика з хріном

Аджика з хріном — ароматна, гостра і при цьому надзвичайно смачна приправа. Ідеально підходить до безлічі страв. Дуже добре поєднується і з пловом, і з пельменями, і з будь-якими м'ясними делікатесами. опис приготування: Аджика з хріном — відмінне доповнення до будь-якої страви. Вона може і зл...

читати далі
Аджика з горіхами

Аджика з горіхами

Моя улюблена аджика — це аджика з горіхами. Якщо в цю традиційну кавказьку приправу не додав горіхів, вона і назви аджика не заслуговує. Справжня аджика обов'язково повинна бути з горіхами. опис приготування: Сьогодні я розповім вам, як робити справжню аджику з волоськими горіхами. Благо робит...

читати далі
Аджика яблучна

Аджика яблучна

Цей рецепт належить до молдавській кухні, там аджику роблять без томатів, але з яблуками. розповім докладніше, як приготувати аджику яблучну. Таку можна варити або їсти в сирому вигляді. опис приготування: Сонячна і солодкувата аджика прекрасно підійде для бутербродів або салатів. Її можна зва...

читати далі
Ананасова сальса

Ананасова сальса

Ананасова сальса — це щось середнє між соусом і салатом. У Мексиці ананасовий сальсу традиційно подають до м'ясних і рибних страв як гарнір. просто, швидко і свіжо. опис приготування: Ананасова сальса не входить ні в одну загальноприйняту в слов'янських країнах категорію страв. Ананасова сальс...

читати далі
Ананасовий соус

Ананасовий соус

У цьому рецепті я розповім, як приготувати ананасовий соус. У нього яскравий тропічний смак, в якому поєднується солодке і гостре. ділюся рецептом! опис приготування: Ананаспідійде як свіжий, так і заморожений. Консервований брати не рекомендую, він занадто солодкий. Замість соєвого соусу можн...

читати далі
Англійський м`ятний соус

Англійський м`ятний соус

Це популярний соус, який можна подати до м'яса, особливо до свинини. М'ятний соус також подають до овочів і запіканок. пробуйте! опис приготування: М'ятний соус стане відмінним доповненням до ваших страв. Відокремте листя м'яти від гілочок, посипте їх сіллю і дрібно порубати ножем. Потім залий...

читати далі
Апельсиновий соус з болгарським перцем

Апельсиновий соус з болгарським перцем

легкий, злегка кислуватий, сонячний, незвичайно ароматний соус з шматочками болгарського перцю ідеально підходить до м'яса, рибі, відварного рису і взагалі його можна їсти з чим душа забажає! опис приготування: цей ароматний, в міру густий, дуже смачний соус ідеально підходить для того, щоб пі...

читати далі