Пікантна італійська заправка

Рецепт Пікантна італійська заправка фото

Італійський смак - це трави, часник і оливкове масло. У більшості випадків ці додаткові інгредієнти є в складі закусок, салатів, гарячих страв і супів. І ми знову повторимо це яскраве поєднання! Я є прихильником таких рецептів, адже часто вони виступають універсальними. Таким соусом можна заправити салат, подати до м'яса, рибі або зовсім використ...

Читати далі

Фрикадельки в сметанному соусі

Рецепт Фрикадельки в сметанному соусі фото

Фрикадельки в сметанному соусі - це чудове самостійне блюдо. М'ясо просочене ніжним соусом стає ароматним і дуже смачним, спробуйте і ви! Перед вами простий рецепт приготування фрикадельок в сметанному соусі. В якості основного інгредієнта, в цей раз я вирішив використовувати яловичину. І потрібно сказати не прогадав! М'ясо вийшло соковитим і ніж...

Читати далі

Брокколі під соусом «бешамель»

Рецепт Брокколі під соусом «бешамель» фото

Хочете приготувати неймовірно апетитне овочеве блюдо, яке можна подати як самостійно, так і як гарнір до м'яса або риби? Спробуйте приготувати брокколі під соусом "Бешамель " . 1. Насамперед потрібно розігріти духовку приблизно до 180 градусів.2. У каструлі доведіть до кипіння воду.3. Брокколі вимийте, розділіть на суцвіття і при необхідності нар...

Читати далі

Швидкий журавлинний соус

Рецепт Швидкий журавлинний соус фото

Цей соус дуже підійде до птаха і м'ясних страв. Можна подати до смаженого сиру і риби. Солодкий журавлинний соус можна використовувати на начинки для пирогів і бутербродів. Кількість порцій: 3-4Журавлина -  1 СклянкаВиноградний або апельсиновий сік -  0, 5 склянкиЦукор -  1/3 склянки 1. Для соусу можна використовувати свіжу або заморожену ягоду. ...

Читати далі

Вершковий соус для червоної риби

Рецепт Вершковий соус для червоної риби фото

Незважаючи на те, що соусу можна розподілити на категорії: до риби, до м'яса або до птаха, але насправді це буквальне розподіл. Набагато точніше їх потрібно підбирати під конкретні страви. Ось соус до риби. Я намагаюся робити соуси сама, щоб не використовувати готові добавки і приправи. Роблю все сама. Наприклад, пропоную вам записати, як приготу...

Читати далі

Паста з соусом бешамель

Рецепт Паста з соусом бешамель фото

Легендарне і дуже популярне італійське блюдо - паста з соусом бешамель.Ніжний вершковий соус чудово доповнює спагетті, так що блюдо просто тане в роті. Підійде для обіду або вечері Насамперед поставте варитися спагетті. Тим часом займіться соусом "Бешамель " , який готується з вершкового масла, змішаного з борошном, молоком, сіллю і перцем. Зціді...

Читати далі

Картопля запечена в сметанному соусі

Рецепт Картопля запечена в сметанному соусі фото

Простий рецепт картоплі запеченого в сметанному соусі вже давно став кулінарної класикою і улюбленою стравою багатьох. І не дарма - швидко готується, ошатно виглядає, ситне і смачне блюдо на всі випадки! Рецепт приготування картоплі запеченого в сметанному соусі досить простий, та й продукти потрібні недорогі, так що приготувати таку страву все ж...

Читати далі

Сирний соус до начос

Рецепт Сирний соус до начос фото

Хочете розповім, як приготувати сирний соус до начос всього за 10 хвилин в домашніх умовах? неймовірно апетитний, пікантний і просто приголомшливі смачний виходить соус. Так що запам'ятовуйте рецепт! Шанувальники мексиканської кухні, які часто їдять начос, цей варіант приготування спеціально для вас! Для великої або маленької компанії знадобиться...

Читати далі

Соус з йогурту і огірків

Рецепт Соус з йогурту і огірків фото

Соус з йогурту і огірків - це соус, ідеально підходить для заправки салатів, а також для подачі до страв, приготованим на грилі або мангалі. Свіжий і легкий, він відмінно поєднується з м'ясом. У нашій родині соус з йогурту і огірків - це традиційний соус для страв, які ми готуємо на мангалі або грилі. Смажене м'ясо і смажені овочі з цим соусом по...

Читати далі

Заправка для салатів з авокадо

Рецепт Заправка для салатів з авокадо фото

Якщо традиційний майонез для салатів - це занадто нудно для вас і ви постійно в пошуку нових цікавих заправок, зверніть увагу на цей класний, швидкий і дуже апетитний варіант. П'ять простих інгредієнтів, підручна техніка і всього 5 хвилин вашого часу. Я покажу, як приготувати заправку для салатів з авокадо. Ніжна консистенція і насичений смак обо...

Читати далі

Курка фламбе

Рецепт Курка фламбе фото

Курка фламбе, або фламбіровать курка - дуже смачна страва французької традиційної кухні. Назва може здатися дивовижним, але на ділі нічого складного тут немає. Фламбірованія - це спосіб приготування їжі, дуже популярний у Франції. Вважаю, що кожен поважаючий себе домашній кулінар повинен освоїти дану техніку, благо нічого складного в ній немає. О...

Читати далі

Пісний соус бешамель

Рецепт Пісний соус бешамель фото

Бешамель - базовий французький соус на основі вершкового масла, борошна і молока. Застосовується для приготування суфле, лазаньї і каннеллони, а також пасти. Я пропоную приготувати пісну версію соусу бешамель, він легко адаптується без втрати смакових якостей. Для цього рецепта я використовувала соєве молоко, але його можна замінити на будь-яке і...

Читати далі

Швидкий соус для пасти

Рецепт Швидкий соус для пасти фото

Хочете зробити в домашніх умовах простий, але неймовірно насичений соус всього за 15-20 хвилин? Забудьте про магазинні кетчупи, цей варіант завжди прийде на виручку. Рекомендую рецепт на замітку! Вашій увазі хочу представити класну ідею, як приготувати швидкий соус для пасти з помідорами. Це класика, яка завжди актуальна. З таким соусом макарони ...

Читати далі

Хрін зі сметаною

Рецепт Хрін зі сметаною фото

Як приготувати хрін зі сметаною так, щоб соус вийшов насиченим і смачним? Все просто: додайте трохи кропу і візьміть смачну сметану. Такий соус підійде до будь-яких м'ясних страв. Приготувати хрін зі сметаною можна до птиці або м'яса. Він відмінно поєднується саме з м'ясними стравами, чудово доповнюючи їх. У цей соус непогано додати ще й кріп, як...

Читати далі

Дзадзики

Рецепт Дзадзики фото

Вдале доповнення до будь-якої страви - це правильний соус. Їм можна зіпсувати страву або вдосконалити його. Розповім, як приготувати "дзадзікі " , який популярний у Туреччині, Греції і на Кіпрі. Є кілька варіантів подачі соусу: якщо його готують для коржів або хліба, то консистенцію роблять густішою. А якщо планують подати соус до м'яса або риби,...

Читати далі