Соуси - рецепти від домашніх кухарів

Буряково-картопляний дип
Буряково-картопляний дип — це простий і приготований з доступних продуктів соус. Він дуже смачний і його можна намазувати на тости, вмочати в нього шматочки лаваша, тортилью або запечені овочі. опис приготування: А ви знаєте, що таке дип? Це густий соус, в який умочують овочі, крекери або чіпс...
читати далі
Тапенад з оливок
Тапенад з оливок — це провансальське блюдо, яке готується з каперсів і оливок. Це популярна у Франції закуска. Її намазують на білий хліб або використовують як інгредієнт в стравах. Спробуйте опис приготування: Тапенад з оливок можна робити і з анчоусами, але вони мають яскраво виражений смак...
читати далі
Аджика без болгарського перцю
Аджика - це свого роду пряність, яку додають до м'яса або в суп. Господині готують кілька різновидів аджики на зиму. розповім, як приготувати аджику без болгарського перцю. опис приготування: аджику, на відміну від томатного соусу, довго не варять, а в деяких рецептах її і зовсім їдять в сиром...
читати далі
Аджика з болгарського перцю без помідорів
Що таке аджика? Найчастіше використовують томати, перець, спеції. Але існує аджика з болгарського перцю без додавання томатів. дивіться, як приготувати аджику з болгарського перцю без помідорів. опис приготування: При роботі з гострим пекучим перцем пам'ятайте про правила безпеки. Всі предмети...
читати далі
Аджика з помідорів і часнику на зиму
Аджика з помідорів і часнику на зиму — це відмінний варіант цієї гострої закуски, яку запросто можна подавати до м'яса, рибі і гарячих страв. готується просто, що теж важливо. спробуємо? опис приготування: Ви можете сказати, що це не справжня аджика, що справжня готується без помідорів, але! П...
читати далі
Аджика з слив
Плам & Quot; Ugorka" дуже поширена в наших широтах. З неї зазвичай готують варення, а ви спробуйте приготувати аджику. Не пошкодуєте. До шашлику - смачніше не придумаєш. опис приготування: Підготуйте інгредієнти: сливи і овочі гарненько промийте і очистіть від кісточок. перекрутіть сливи, перц...
читати далі
Аджика з томатної пасти
Аджика з томатної пасти виходить просто чудовою. Цей інгредієнт робить процес приготування більш простим, не таким важким. Якщо в аджику додати трохи слив, то її смак перетвориться. опис приготування: Якщо вам цікаво, як приготувати аджику з томатної пасти, то цей рецепт повідає вам, як це зро...
читати далі
Аджика з томатів
Любіть доповнювати звичну їжу пікантною ноткою? Тоді це простий рецепт аджики з томатів обов'язково варто додати в свою кулінарну скарбничку. опис приготування: Цей досить нескладний рецепт приготування аджики з томатів з легкістю можна трансформувати під свій смак, зробивши закуску більш пеку...
читати далі
Аджика «Кавказька» на зиму
Якщо ви готові випробувати по-справжньому пекучий смак такий закуски, тоді класичний рецепт аджики "; Кавказької" на зиму спеціально для вас. Цей варіант тільки для справжніх цінителів гострого. опис приготування: Поширений і улюблений багатьма варіант аджики на основі помідорів, солодкого пер...
читати далі
Аджика корейська на зиму
Таємниця корейської приправи в спеціях і вдалому поєднанні інгредієнтів. Ми часто шукаємо таку приправу в магазинах, хоча приготувати аджику корейську на зиму в домашніх умовах дуже легко. опис приготування: Аджику люблять у багатьох країнах і скрізь готують її по-різному. В даному рецепті нем...
читати далі
Аджика з хріном і помідорами на зиму
Рецептів аджики вважати - просто не перелічити. Готують її з помідорами і без, з яблуками, морквою, баклажанами і ін. Я пропоную класичний рецепт, як приготувати аджику з хріном і помідорами. опис приготування: варіант, як приготувати аджику з хріном і помідорами на зиму, відрізняється своєю г...
- Корисний обід
- Легка вечеря
- На вечерю
- На обід
- На природу
- На святковий стіл
- Романтична вечеря
- Святковий обід

Аджика з хріном
Аджика з хріном — ароматна, гостра і при цьому надзвичайно смачна приправа. Ідеально підходить до безлічі страв. Дуже добре поєднується і з пловом, і з пельменями, і з будь-якими м'ясними делікатесами. опис приготування: Аджика з хріном — відмінне доповнення до будь-якої страви. Вона може і зл...
читати далі
Аджика з горіхами
Моя улюблена аджика — це аджика з горіхами. Якщо в цю традиційну кавказьку приправу не додав горіхів, вона і назви аджика не заслуговує. Справжня аджика обов'язково повинна бути з горіхами. опис приготування: Сьогодні я розповім вам, як робити справжню аджику з волоськими горіхами. Благо робит...
читати далі
Аджика яблучна
Цей рецепт належить до молдавській кухні, там аджику роблять без томатів, але з яблуками. розповім докладніше, як приготувати аджику яблучну. Таку можна варити або їсти в сирому вигляді. опис приготування: Сонячна і солодкувата аджика прекрасно підійде для бутербродів або салатів. Її можна зва...
читати далі
Ананасовий соус
У цьому рецепті я розповім, як приготувати ананасовий соус. У нього яскравий тропічний смак, в якому поєднується солодке і гостре. ділюся рецептом! опис приготування: Ананаспідійде як свіжий, так і заморожений. Консервований брати не рекомендую, він занадто солодкий. Замість соєвого соусу можн...
читати далі
Англійський м`ятний соус
Це популярний соус, який можна подати до м'яса, особливо до свинини. М'ятний соус також подають до овочів і запіканок. пробуйте! опис приготування: М'ятний соус стане відмінним доповненням до ваших страв. Відокремте листя м'яти від гілочок, посипте їх сіллю і дрібно порубати ножем. Потім залий...
читати далі
Апельсиновий соус з болгарським перцем
легкий, злегка кислуватий, сонячний, незвичайно ароматний соус з шматочками болгарського перцю ідеально підходить до м'яса, рибі, відварного рису і взагалі його можна їсти з чим душа забажає! опис приготування: цей ароматний, в міру густий, дуже смачний соус ідеально підходить для того, щоб пі...
читати далі
Апельсиновий соус
У цьому рецепті я розповім Вам, як приготувати апельсиновий соус. Готується соус просто і швидко, з мінімумом інгредієнтів, а аромат має чарівний. опис приготування: Такий соус просто чудово підходить до млинців, oladiyam, сирним запіканок, сирників, а можна просто є його вприкуску з чаєм! З я...
читати далі
«Арабьята» соус
Цей соус для себе я відкрила недавно. Але навіть за такий короткий термін він мені дуже сподобався. Я додаю "; Арабьята" соус мало не всюди: вставити, овочам і навіть в суп. Спробуйте, дуже цікаво! опис приготування: Спочатку з цим соусом подавалася паста "; Арабьята ";, але соус такий смачний...
читати далі
Кавунова сальса
дивно оригінальна, пікантна і яскрава сальса — перед вами. Якщо ви любите незвичайні закуски, обов'язково зверніть увагу на цей найпростіший рецепт і повторіть його на своїй кухні. опис приготування: Хочу запропонувати вам на пробу класну ідею, як приготувати кавунову сальсу. Незвичайне поєдна...
читати далі