Соус для риби на пару
(покроковий рецепт з фото)
Чи готуєте рибу на пару? Хочу поділиться рецептом чудового соусу, приготованого на основі вершкового масла, яєць і сухого вина. Соус чудово доповнює рибу, роблячи блюдо ще смачніше!
Перед вами - простий рецепт приготування соусу для риби на пару. Соус готується на водяній бані. Спершу збиваємо яйця з вином, сіллю і перцем. Готуємо до побіління соусу і знімаємо з вогню. Вливаємо розтоплене вершкове масло і продовжуючи збивати доводимо масу до загустіння. Подаємо рибку до столу, полив її соусом. Вдалого приготування!
- Вершкове масло - 250 грам
- Яйця - 3 штуки
- Вино сухе - 2 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком
- Приправа для риби - За смаком
Їх двох каструль спорудити водяну баню. У верхню каструлю вбиваємо яйця, nalivaem вино, солимо і перчимо.
Починаємо збивати нашу масу віночком.
Як тільки суміш поміняє колір, почавши біліти, знімаємо каструлю з водяної бані. Продовжуйте збивати до повного охолодження.
Вливаємо розтоплене вершкове масло.
Повертаємо масу на водяну баню, продовжуючи збивати до загустіння.
Готово!
Смачного!