Рецепт Вершковий соус для риби фото

Вершковий соус для риби
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі , Молочні продукти , Вершки , Зелень , Часник , Кріп
Вегетаріанське харчування
На швидку руку
Соуси , До риби
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Вершковий соус для риби є досить поширеним і використовується дуже часто. Сьогодні хочеться розповісти вам рецепт, як приготувати вершковий соус для риби.

Опис приготування:

Ось так простими зусиллями ви зможете приготувати смачний вершковий соус, який прекрасно підійде до будь-якої страви з риби. Я просто обожнюю подавати запечені стейки з червоної риби з таким соусом. Ви будете задоволені, це точно.

  • Вершки - 200 мілілітрів (від 20% жирності)
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Кріп - 1 пучок
  • Часник - 1 зубчик
  • Французькі трави - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
1
Щоб приготувати вершковий соус для риби, необхідно взяти сотейник або каструлю, куди потрібно влити вершки 20% жирності. У сотейник з вершками кладемо лавровий лист, суміш французьких трав і підігріваємо все на вогні. Французькі трави відмінно відтіняють смак соусу і чудово підійдуть до риби.
2
Далі в хід йде часник. Його необхідно очистити і промити, після чого подрібнити ножем. Додаємо його до вершків, заправляємо все спеціями і ретельно перемішуємо дерев'яною ложкою протягом 3-5 хвилин. Важливо розуміти, що соус повинен готуватися на маленькому вогні.
3
Кріп промиваємо, просушуємо і дрібно рубаємо. Також додаємо його в сотейник і продовжуємо варити. Далі додаємо вершкове масло і варимо до тих пір, поки воно не розплавиться. Видаляємо лавровий лист і знімаємо сотейник з плити. Вершковий соус для риби готовий, смачного!

Схожі рецепти