Вершковий соус для риби
(покроковий рецепт з фото)
Вершковий соус для риби є досить поширеним і використовується дуже часто. Сьогодні хочеться розповісти вам рецепт, як приготувати вершковий соус для риби.
Ось так простими зусиллями ви зможете приготувати смачний вершковий соус, який прекрасно підійде до будь-якої страви з риби. Я просто обожнюю подавати запечені стейки з червоної риби з таким соусом. Ви будете задоволені, це точно.
- Вершки - 200 мілілітрів (від 20% жирності)
- Лавровий лист - 1 штука
- Кріп - 1 пучок
- Часник - 1 зубчик
- Французькі трави - За смаком
- Сіль - За смаком
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
1
Щоб приготувати вершковий соус для риби, необхідно взяти сотейник або каструлю, куди потрібно влити вершки 20% жирності. У сотейник з вершками кладемо лавровий лист, суміш французьких трав і підігріваємо все на вогні. Французькі трави відмінно відтіняють смак соусу і чудово підійдуть до риби.
2
Далі в хід йде часник. Його необхідно очистити і промити, після чого подрібнити ножем. Додаємо його до вершків, заправляємо все спеціями і ретельно перемішуємо дерев'яною ложкою протягом 3-5 хвилин. Важливо розуміти, що соус повинен готуватися на маленькому вогні.
3
Кріп промиваємо, просушуємо і дрібно рубаємо. Також додаємо його в сотейник і продовжуємо варити. Далі додаємо вершкове масло і варимо до тих пір, поки воно не розплавиться. Видаляємо лавровий лист і знімаємо сотейник з плити. Вершковий соус для риби готовий, смачного!