Рецепт Вершковий соус для червоної риби фото

Вершковий соус для червоної риби
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Молочні продукти , Вершки , Вершкове масло
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Соуси , До риби
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Незважаючи на те, що соусу можна розподілити на категорії: до риби, до м'яса або до птаха, але насправді це буквальне розподіл. Набагато точніше їх потрібно підбирати під конкретні страви. Ось соус до риби.

Опис приготування:

Я намагаюся робити соуси сама, щоб не використовувати готові добавки і приправи. Роблю все сама. Наприклад, пропоную вам записати, як приготувати вершковий соус для червоної риби. Мені він дуже сподобався в поєднанні з запеченим стейком лосося. Додавала його на майже готове філе.

  • Вершки - 200 мілілітрів
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
вершковий соус для червоної риби - фото крок 1
Борошно змішайте з вершковим маслом.
вершковий соус для червоної риби - фото крок 2
Перемішайте і трохи підігрійте масу до коричневого кольору.
вершковий соус для червоної риби - фото крок 3
Залиште масу на самому повільному вогні. Влийте до неї вершки. Перемішайте все до єдиної консистенції.
вершковий соус для червоної риби - фото крок 4
Додайте сіль і перець. Доведіть соус до кипіння.
вершковий соус для червоної риби - фото крок 5
Повністю остудіть соус і подавайте. Можете додати до нього кріп або трохи часнику.

Схожі рецепти