Рецепт М'ясо у вишневому соусі фото

М'ясо у вишневому соусі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина , Ягоди , Вишня
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Соуси
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Існує безліч рецептів приготування соусів для м'яса. У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати м'ясо в вишневому соусі, дуже ароматне, насичене і смачне - ідеальне для сезону вишні!

Опис приготування:

Ягідні соуси завжди чудово поєднувалися з м'ясом, і цей рецепт не виняток! Злегка кисле вишня робить м'ясо дуже соковитим, ароматним, просоченим і ніжним. Більш того, яскравий колір вишні дозволяє дуже красиво подати готову страву. Як гарнір ви можете використовувати запечена картопля або смажені овочі, вийде дуже смачно! Таке блюдо відмінно підійде і для святкового столу (завдяки неймовірному аромату і дуже красивому зовнішньому вигляду).

  • Свинина - 600 грам (задня нежирна частина)
  • Рослинна олія для обсмажування - 50 грам
  • Вишня заморожена - 150 грам (без кісточки)
  • Імбир - 10 грам
  • Бальзамічний оцет - 2 Ст. Ложки
  • Крохмаль - 2 Ст. Ложки
  • Вино червоне - 150 грам (напівсолодке)
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець гострий мелений - 1 щіпка
м'ясо у вишневому соусі - фото крок 1
1. Приготуйте соус: в вишню без кісточок додайте червоне напівсолодке вино, бальзамічний оцет, нарізаний імбир, сіль, перець і добре перемішайте за допомогою блендера до однорідного стану.
м'ясо у вишневому соусі - фото крок 2
2. На рослинному маслі обсмажте м'ясо спочатку з одного боку, потім з іншого до золотистої скоринки. В кінці посоліть м'ясо і приберіть з плити.
м'ясо у вишневому соусі - фото крок 3
3. У каструлю вилийте соус, додайте крохмаль, добре перемішайте і на мінімальному вогні підігрійте соус, додавши м'ясо так, щоб рослинне масло не потрапило в каструлю.
м'ясо у вишневому соусі - фото крок 4
4. Томіть м'ясо під кришкою протягом 40-50 хвилин, періодично перемішуючи його. Смачного!

Схожі рецепти