Рецепт М'ясо по-італійськи в томатному соусі фото

М'ясо по-італійськи в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Рецепт приготування м'яса по-італійськи в томатному соусі. Приправи та трави роблять м'ясо соковитим і ніжним.

Опис приготування:

У процесі приготування блюдо приймає соковитий і ніжний смак, завдяки використовуваними тут приправ і спецій. Це можна оцінити по завершенню приготування.

  • Чебрець - 3 грами
  • Червоний помідор - 800 грам
  • Гілочки розмарину - 3 штуки
  • Маслини - 60 грам
  • Грудинка яловича - 1500 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Масло оливкове - 40 мілілітрів
  • Часнику - 3 штуки
  • Базилік - 10 грам
  • Біле вино сухе - 200 мілілітрів
м'ясо по-італійськи в томатному соусі - фото крок 1
1. Великими шматочками нарізаємо м'ясо, розмір приблизно 3-4 см.
м'ясо по-італійськи в томатному соусі - фото крок 2
2. Замочуємо м'ясо. Для цього використовуємо біле вино і розмарин. Маринуємо його приблизно одну годину.
м'ясо по-італійськи в томатному соусі - фото крок 3
3. Зливаємо маринад, а в м'ясі залишаємо розмарин. Обсушуємо м'ясо. В сковороді розігріваємо олію (вогонь сильний), і туди викладаємо м'ясо. З усіх боків м'ясо обсмажуємо, постійно його перемішуючи. Бажано робити це в глибокій сковороді, для зручного перемішування.
м'ясо по-італійськи в томатному соусі - фото крок 4
4. Blanshirovka tomatov: в каструлю вливаємо два літри води і доводимо до кипіння, на пару хвилин опускаємо туди помідори і потім дістаємо їх. Знімаємо шкірку і натераем їх на тертку або подрібнюємо в блендері.
м'ясо по-італійськи в томатному соусі - фото крок 5
5. Часник розчавлює в помідори, базилік дрібно нарізаємо, додаємо розрізаних навпіл маслин і тим'яну.
м'ясо по-італійськи в томатному соусі - фото крок 6
6. У м'ясо вливаємо соус, тушкуємо приблизно хвилин 30-40, сіль додаємо за смаком.

Схожі рецепти