М'ясо по-італійськи в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування м'яса по-італійськи в томатному соусі. Приправи та трави роблять м'ясо соковитим і ніжним.
У процесі приготування блюдо приймає соковитий і ніжний смак, завдяки використовуваними тут приправ і спецій. Це можна оцінити по завершенню приготування.
- Чебрець - 3 грами
- Червоний помідор - 800 грам
- Гілочки розмарину - 3 штуки
- Маслини - 60 грам
- Грудинка яловича - 1500 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Масло оливкове - 40 мілілітрів
- Часнику - 3 штуки
- Базилік - 10 грам
- Біле вино сухе - 200 мілілітрів
1. Великими шматочками нарізаємо м'ясо, розмір приблизно 3-4 см.
2. Замочуємо м'ясо. Для цього використовуємо біле вино і розмарин. Маринуємо його приблизно одну годину.
3. Зливаємо маринад, а в м'ясі залишаємо розмарин. Обсушуємо м'ясо. В сковороді розігріваємо олію (вогонь сильний), і туди викладаємо м'ясо. З усіх боків м'ясо обсмажуємо, постійно його перемішуючи. Бажано робити це в глибокій сковороді, для зручного перемішування.
4. Blanshirovka tomatov: в каструлю вливаємо два літри води і доводимо до кипіння, на пару хвилин опускаємо туди помідори і потім дістаємо їх. Знімаємо шкірку і натераем їх на тертку або подрібнюємо в блендері.
5. Часник розчавлює в помідори, базилік дрібно нарізаємо, додаємо розрізаних навпіл маслин і тим'яну.
6. У м'ясо вливаємо соус, тушкуємо приблизно хвилин 30-40, сіль додаємо за смаком.