М'ясо по-італійськи
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви мрієте з'їсти великий шматок соковитою і ніжною яловичини, пахучою травами і спеціями, тоді м'ясо по-італійськи стане чудовим і смачним виконанням ваших мрій.
Пропоную Вам подивитися, як приготувати м'ясо по-італійськи. Це натуральне м'ясо, приготоване в кращих традиціях національної кухні, яка славиться приготуванням дієтичних страв. М'ясо по-італійськи - яловичина, тушкована в томатному соусі з додаванням трав і спецій. Блюдо чудово прикрасить святковий стіл і стане справжнім торжеством смаку повсякденного меню. Приготувати це м'ясо зовсім не складно, а результат скаже сам за себе.
- Яловичина - 1 кілограм
- Помідор - 800 грам
- Вино біле сухе - 200 мілілітрів
- Розмарин - 3 грами
- Масло оливкове - 40 мілілітрів
- Часник - 3 зубчики
- Базилік сушений - 4 грами
- Маслини чорні - 60 грам
- Чебрець - 3 грами
- Сіль - За смаком
1. Вимийте яловичину. Промокніть її паперовим рушником, щоб видалити зайву вологу. М'ясо наріжте великими шматочками, приблизно 3х4 см. Замочіть його в маринаді з білого вина, розмарину і базиліка на 12 годин. Трави бажано використовувати свіжі. Якщо такої можливості немає - застосуєте сушені.
2. Злийте маринад, якщо розмарин свіжий, то його гілочки залиште в м'ясі. Яловичину обсушіте.Еслі такої можливості немає - застосуєте сушені.
3. Візьміть сковорідку, розжарити її, влийте оливкову олію. Коли воно розігріється, покладіть туди м'ясо. Обсмажте яловичину з усіх боків, ретельно перемішуючи.
Бланшируйте помідори. Для цього необхідно закип'ятити 2 л води і кинути туди томати приблизно на 2 - 3 хвилини.
5. Зніміть з помідорів шкірку і подрібніть їх за допомогою блендера. У томати додайте дрібно нарізану часник, половинки маслин без кісточок і чебрець. Додайте соус до яловичини, посоліть і тушкуйте близько години до повного приготування. Смачного.