Баклажани рулетики по-італійськи
(покроковий рецепт з фото)
Чи часто ви додаєте солодкі нотки в гарячі страви і ситні закуски? Багато хто боїться йти на такий експеримент, хоча він часто працює. Тільки потрібно розуміти, коли це доречно, як в цьому рецепті.
Тут смак повністю побудований на контрастах. Одночасно є яскрава солоність і солодкість, а ще додаються горіхи. Із задоволенням розповім вам, як приготувати баклажани рулетики по-італійськи. Вони можуть бути основною стравою з овочевим салатом на гарнір або гарячою закускою. Також зробимо смачний соус.
- Баклажан - 300 грам
- Кедрові горіхи - 40 грам
- Чебрець - 5 грам
- Кленовий сироп - 60 грам
- Мед - 60 грам
- Козиний сир - 160 грам
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
1. Наріжте тонкими шматочками на всю довжину баклажан. Викладіть їх на деко. Додайте масло і сіль. Надішліть запікатися на 20 хвилин при 220 градусах.
2. У цей час зробіть соус. У блендері змішайте сироп з горіхами, медом і чебрецем.
3. Потім в готовий баклажан загорніть сир. Зробіть рулетики.
4. Далі викладіть їх в форму для випічки. Зверху покрийте вироби соусом і олією.
5. Запікайте блюдо ще 10 хвилин при 220 градусах в духовці. Можете пробувати рулетики відразу ж. Смачного!