Рецепт Баклажани рулетики по-італійськи фото

Баклажани рулетики по-італійськи
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Молочні продукти , Сир , Баклажан , Козиний сир
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Рулети
Кількість порцій: 2
Час приготування: 45 хв.

Чи часто ви додаєте солодкі нотки в гарячі страви і ситні закуски? Багато хто боїться йти на такий експеримент, хоча він часто працює. Тільки потрібно розуміти, коли це доречно, як в цьому рецепті.

Опис приготування:

Тут смак повністю побудований на контрастах. Одночасно є яскрава солоність і солодкість, а ще додаються горіхи. Із задоволенням розповім вам, як приготувати баклажани рулетики по-італійськи. Вони можуть бути основною стравою з овочевим салатом на гарнір або гарячою закускою. Також зробимо смачний соус.

  • Баклажан - 300 грам
  • Кедрові горіхи - 40 грам
  • Чебрець - 5 грам
  • Кленовий сироп - 60 грам
  • Мед - 60 грам
  • Козиний сир - 160 грам
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
баклажани рулетики по-італійськи - фото крок 1
1. Наріжте тонкими шматочками на всю довжину баклажан. Викладіть їх на деко. Додайте масло і сіль. Надішліть запікатися на 20 хвилин при 220 градусах.
баклажани рулетики по-італійськи - фото крок 2
2. У цей час зробіть соус. У блендері змішайте сироп з горіхами, медом і чебрецем.
баклажани рулетики по-італійськи - фото крок 3
3. Потім в готовий баклажан загорніть сир. Зробіть рулетики.
баклажани рулетики по-італійськи - фото крок 4
4. Далі викладіть їх в форму для випічки. Зверху покрийте вироби соусом і олією.
баклажани рулетики по-італійськи - фото крок 5
5. Запікайте блюдо ще 10 хвилин при 220 градусах в духовці. Можете пробувати рулетики відразу ж. Смачного!

Схожі рецепти