Рецепт Баклажани з сиром і часником (рулетики) фото

Баклажани з сиром і часником (рулетики)
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Молочні продукти , Вершковий сир , Сир , Баклажан , Горіхи , Грецькі горіхи
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , День народження , Фуршет
Роли
Кількість порцій: 10
Час приготування: 40 хв.

Пропоную смачний і простий рецепт закуски, як приготувати баклажани з сиром і часником (рулетики). Не знаю, в якій країні придумали таке блюдо, але воно припало до душі моїм гостям і домашнім.

Опис приготування:

Баклажани добре поєднуються з горіхами, особливо з волоськими, а також зі свіжою зеленню і різними видами сиру, тому кожен рулетик можна зробити з окремим наповнювачем або змішати кілька разом і загорнути все. До столу закуску подають холодною і прикрашають рубаною зеленню.

  • Баклажан - 3 штуки
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Вершковий сир - 225 грам
  • Грецькі горіхи - 4 штуки
  • Часник - 3 зубчики
  • Braai - 0, 5 пучка
  • Чорний перець - За смаком
  • Помідор - 2 штуки
1
Баклажани вимийте і відріжте"попки" , розріжте овоч на тонкі пластинки. Чим тонше, тим краще. Помідори помийте і розріжте на тонкі часточки.
2
Кожну пластинку викладіть на деко з пекарської папером, змастіть оливковою олією і посипте сіллю.
3
Випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці 8-10 хвилин, потім перекладіть на тарілку.
4
В іншу миску викладіть вершковий сир, додайте подрібнений часник, волоські горіхи і зелень кінзи, посоліть і поперчіть за смаком.
5
Викладіть начинку по центру на кожну скибочку баклажана, потім викладіть кілька скибочок томата, акуратно загорніть рулетики.
6
Подавайте блюдо відразу, прикрасивши рубаною зеленню і волоськими горіхами.

Схожі рецепти