Баклажани з сиром і часником (рулетики)
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную смачний і простий рецепт закуски, як приготувати баклажани з сиром і часником (рулетики). Не знаю, в якій країні придумали таке блюдо, але воно припало до душі моїм гостям і домашнім.
Баклажани добре поєднуються з горіхами, особливо з волоськими, а також зі свіжою зеленню і різними видами сиру, тому кожен рулетик можна зробити з окремим наповнювачем або змішати кілька разом і загорнути все. До столу закуску подають холодною і прикрашають рубаною зеленню.
- Баклажан - 3 штуки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Вершковий сир - 225 грам
- Грецькі горіхи - 4 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Braai - 0, 5 пучка
- Чорний перець - За смаком
- Помідор - 2 штуки
1
Баклажани вимийте і відріжте "попки", розріжте овоч на тонкі пластинки. Чим тонше, тим краще. Помідори помийте і розріжте на тонкі часточки.
2
Кожну пластинку викладіть на деко з пекарської папером, змастіть оливковою олією і посипте сіллю.
3
Випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці 8-10 хвилин, потім перекладіть на тарілку.
4
В іншу миску викладіть вершковий сир, додайте подрібнений часник, волоські горіхи і зелень кінзи, посоліть і поперчіть за смаком.
5
Викладіть начинку по центру на кожну скибочку баклажана, потім викладіть кілька скибочок томата, акуратно загорніть рулетики.
6
Подавайте блюдо відразу, прикрасивши рубаною зеленню і волоськими горіхами.