Баклажани з сиром і часником в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Не знаєте яку закуску приготувати на святковий стіл або для перекусу? Самий відмінний і доступний варіант - баклажани з сиром і часником в духовці. Це відмінне блюдо і головне - просте.
Люблю готувати всяку смакоту з овочів. Баклажани відмінно поєднуються з сиром, помідорами і часником. Щоб вони були соковитими - додайте майонез. При бажанні можна робити кілька шарів (по типу рататуя) і теж змащуючи соусом. Часник викладається в середину. Такі баклажани з сиром і часником в духовці запікаються всього 25 хвилин при температурі 180 градусів.
- Баклажан - 1 штука
- Помідори - 2 штуки
- Сир - 200 грам
- Часник - 3 зубчики
1
Нарізаємо баклажани кільцями товщиною не більше 1 см.
2
Помідори беремо схожого розміру і теж нарізаємо кільцями.
3
Сир натріть на дрібній тертці.
4
На деко, застелене пергаментом, викладіть гуртки баклажана і змастіть їх майонезом. Зверху покладіть невелику кількість часнику, пропущеного через прес, гурток помідора і посипте сиром.
5
Випікайте баклажани 25 хвилин при 180 градусах.
6
Смачного!