Рецепт Смажені креветки в панцирі з часником фото

Смажені креветки в панцирі з часником
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Риба та морепродукти , Креветки , Морепродукти
ПП рецепти
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 20 хв.

Дуже апетитні, ароматні і неймовірно смачні смажені креветки в панцирі з часником в домашніх умовах - прекрасний варіант для любителів морепродуктів.

Опис приготування:

1. На сковороду налийте оливкова олія і поставте на вогонь. Кількість масла залежить від обсягу сковороди, але його не повинно бути занадто масло.

2. Морепродукти промийте під проточною водою і відкиньте на друшляк, щоб вони обсохнули.

3. Очистіть часник і наріжте дрібно. В рецепт приготування смажених креветок у панцирі з часником його повинно бути достатньо для того, щоб просочити смаком і ароматом масло.

4. У розігріте масло викладіть часник і смажте на повільному вогні (щоб відразу він не почав горіти) кілька хвилин, поки не зарум'яниться.

5. Додайте на сковороду креветки. Вони повинні бути викладені в один шар, так що якщо готуєте велику порцію, то розділіть на декілька заходів.

6. Смажте на середньому вогні кілька хвилин, акуратно перемішуючи.

7. Перед подачею на стіл можна присипати зверху дрібку свіжої зелені.

Ось такий простий, але дуже класний варіант, як приготувати смажені креветки в панцирі з часником. Їх можна подавати як закуску до пива, наприклад, як основне блюдо з рисом або макаронами, а також як інгредієнт салату.

  • Часник - 50 грам
  • Креветки - 450 грам
  • Оливкова олія - За смаком (для смаження)
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Зелень - 1 щіпка
1. На сковороду налийте оливкова олія і поставте на вогонь. Кількість масла залежить від обсягу сковороди, але його не повинно бути занадто масло.

2. Морепродукти промийте під проточною водою і відкиньте на друшляк, щоб вони обсохнули.

3. Очистіть часник і наріжте дрібно. В рецепт приготування смажених креветок у панцирі з часником його повинно бути достатньо для того, щоб просочити смаком і ароматом масло.

4. У розігріте масло викладіть часник і смажте на повільному вогні (щоб відразу він не почав горіти) кілька хвилин, поки не зарум'яниться.

5. Додайте на сковороду креветки. Вони повинні бути викладені в один шар, так що якщо готуєте велику порцію, то розділіть на декілька заходів.

6. Смажте на середньому вогні кілька хвилин, акуратно перемішуючи.

7. Перед подачею на стіл можна присипати зверху дрібку свіжої зелені.

Ось такий простий, але дуже класний варіант, як приготувати смажені креветки в панцирі з часником. Їх можна подавати як закуску до пива, наприклад, як основне блюдо з рисом або макаронами, а також як інгредієнт салату.

Схожі рецепти