Креветки смажені в панцирі
(покроковий рецепт з фото)
Немає нічого кращого до пива, ніж пікантні смажені креветки з часником! ідеальна закуска, припаде до душі багатьом. Дивіться рецепт приготування креветок смажених в панцирі і запам'ятовуйте!
Найкраще смажити будь-які морепродукти в воке - весь процес проходить дуже швидко, зате результат набагато краще, ніж на звичайній сковороді. Для приготування креветок смажених в панцирі нам знадобиться стандартний вок, олія, спеції і головка часнику.
- Креветки - 1-1, 5 кілограма
- Часник - 1 штука
- Олія - 100 мілілітрів
- Спеції - За смаком
Заморожені креветки обдайте окропом, щоб лід розтанув.
Progrejte вок, потім налийте в нього масло, і, коли воно прогріється, викладіть в вок часник, нарізаний часточками. Додайте спеції за смаком.
Пару хвилин обсмажуйте, помішуючи. Потім викладіть креветки і починайте швидко їх перемішувати.
Готуються креветки в воке швидко, головне не переставати заважати.
Готові креветки стають приємного золотистого кольору, а також вони закручуються в кільце.
Як креветки будуть готові, вимкніть вогонь, дайте зайвому маслу стекти і можете подавати готові смажені креветки в панцирі до пива. Смачного!