Рецепт Креветки смажені в панцирі фото

Креветки смажені в панцирі
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Риба та морепродукти , Креветки , Морепродукти
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 25 хв.

Немає нічого кращого до пива, ніж пікантні смажені креветки з часником! ідеальна закуска, припаде до душі багатьом. Дивіться рецепт приготування креветок смажених в панцирі і запам'ятовуйте!

Опис приготування:

Найкраще смажити будь-які морепродукти в воке - весь процес проходить дуже швидко, зате результат набагато краще, ніж на звичайній сковороді. Для приготування креветок смажених в панцирі нам знадобиться стандартний вок, олія, спеції і головка часнику.

  • Креветки - 1-1, 5 кілограма
  • Часник - 1 штука
  • Олія - 100 мілілітрів
  • Спеції - За смаком
креветки смажені в панцирі - фото крок 1
Заморожені креветки обдайте окропом, щоб лід розтанув.
креветки смажені в панцирі - фото крок 2
Progrejte вок, потім налийте в нього масло, і, коли воно прогріється, викладіть в вок часник, нарізаний часточками. Додайте спеції за смаком.
креветки смажені в панцирі - фото крок 3
Пару хвилин обсмажуйте, помішуючи. Потім викладіть креветки і починайте швидко їх перемішувати.
креветки смажені в панцирі - фото крок 4
Готуються креветки в воке швидко, головне не переставати заважати.
креветки смажені в панцирі - фото крок 5
Готові креветки стають приємного золотистого кольору, а також вони закручуються в кільце.
креветки смажені в панцирі - фото крок 6
Як креветки будуть готові, вимкніть вогонь, дайте зайвому маслу стекти і можете подавати готові смажені креветки в панцирі до пива. Смачного!

Схожі рецепти