Рецепт Хрусткі креветки, смажені фото

Хрусткі креветки, смажені
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Креветки , Морепродукти
Пісні страви , Веганські страви
На полуденок
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 45 хв.

Чим здивувати своїх гостей за святковим столом? Приготуйте хрусткі креветки - відмінна закуска для будь-якого приводу! Все дуже просто і дуже смачно!

Опис приготування:

Страва не залишить байдужими тих, хто любить креветки. Ніжне м'ясо креветки в хрусткій скоринці добре буде виглядати і на святковому столі, та й під келишок холодного пива відмінно підійде. Експериментуйте з креветками, поповнюйте свої кухарські знання і радуйте домочадців.

  • Креветки - 20-25 штук
  • Яйце - 1-2 штук
  • Кмин - 1/4 чайних ложки
  • Часник сушений - 1/2 чайних ложки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Рослинна олія - 300-400 мілілітрів
  • Борошно - 100 грам
  • Панірувальні сухарі - 100 грам
хрусткі креветки, смажені - фото крок 1
1. Підготуйте креветки, очистивши їх від панцира і замаринувавши протягом півгодини в суміші кмину, часнику, солі і перцю.
хрусткі креветки, смажені - фото крок 2
2. Обваляйте кожну креветку в борошно, потім занурте у збите яйце.
хрусткі креветки, смажені - фото крок 3
3. Після обваляйте креветки в панірувальних сухарях.
хрусткі креветки, смажені - фото крок 4
4. У киплячій рослинній олії обсмажте креветки до золотистої скоринки.
хрусткі креветки, смажені - фото крок 5
5. Подавайте креветки в хрусткій паніровці з томатним соусом. Смачного!

Схожі рецепти