Хрусткі креветки, смажені
(покроковий рецепт з фото)
Чим здивувати своїх гостей за святковим столом? Приготуйте хрусткі креветки - відмінна закуска для будь-якого приводу! Все дуже просто і дуже смачно!
Страва не залишить байдужими тих, хто любить креветки. Ніжне м'ясо креветки в хрусткій скоринці добре буде виглядати і на святковому столі, та й під келишок холодного пива відмінно підійде. Експериментуйте з креветками, поповнюйте свої кухарські знання і радуйте домочадців.
- Креветки - 20-25 штук
- Яйце - 1-2 штук
- Кмин - 1/4 чайних ложки
- Часник сушений - 1/2 чайних ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Рослинна олія - 300-400 мілілітрів
- Борошно - 100 грам
- Панірувальні сухарі - 100 грам
1. Підготуйте креветки, очистивши їх від панцира і замаринувавши протягом півгодини в суміші кмину, часнику, солі і перцю.
2. Обваляйте кожну креветку в борошно, потім занурте у збите яйце.
3. Після обваляйте креветки в панірувальних сухарях.
4. У киплячій рослинній олії обсмажте креветки до золотистої скоринки.
5. Подавайте креветки в хрусткій паніровці з томатним соусом. Смачного!