Рецепт Пряні хрусткі креветки фото

Пряні хрусткі креветки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Креветки , Морепродукти
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 15 хв.

Смажені креветки у фритюрі виходять в тонкій і дуже хрусткою оболонці. Золотава скоринка виходить легкої, гострої і пряної, а всередині - ніжне, соковите м'ясо креветки.

Опис приготування:

Секрет цього рецепта пряних хрустких креветок в тому, що воно робиться на основі кукурудзяного борошна. Креветки - мій улюблений вид морепродуктів. Незалежно від розміру, з них можна без особливих зусиль придумати безліч смачних страв. Для того щоб приготувати смажені креветки, краще брати їх побільше, ідеальні свіжі тигрові або королівські креветки, але і не настільки благородні їхні побратими розміром поменше теж зійдуть

  • Креветки - 250 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Зелений чилі - 2 штуки
  • Заголовок для палітурки - 2 Ст. Ложки
  • Рисове борошно - 1 Ст. Ложка
  • Листя карі - 3 штуки
  • Koriandr - 1 Чайна ложка
  • Лимонний сік - 2 чайних ложки
  • Імбир - 1/2 чайних ложки
  • Часник - 1/2 чайних ложки
пряні хрусткі креветки - фото крок 1
1. Добре промийте очищені креветки під проточною водою.
пряні хрусткі креветки - фото крок 2
2. Помістіть в миску подрібнену цибулю, часник, імбир, чилі, листя каррі, лимонний сік і сіль.
пряні хрусткі креветки - фото крок 3
3. Додайте в подрібнені овочі коріандр, кукурудзяну і рисову муку. Перемішайте.
пряні хрусткі креветки - фото крок 4
4. З'єднайте креветки з прянощами.
пряні хрусткі креветки - фото крок 5
5. Обсмажте креветки в киплячій олії до хрусткої золотистої скоринки.

Схожі рецепти