Пряні хрусткі креветки
(покроковий рецепт з фото)
Смажені креветки у фритюрі виходять в тонкій і дуже хрусткою оболонці. Золотава скоринка виходить легкої, гострої і пряної, а всередині - ніжне, соковите м'ясо креветки.
Секрет цього рецепта пряних хрустких креветок в тому, що воно робиться на основі кукурудзяного борошна. Креветки - мій улюблений вид морепродуктів. Незалежно від розміру, з них можна без особливих зусиль придумати безліч смачних страв. Для того щоб приготувати смажені креветки, краще брати їх побільше, ідеальні свіжі тигрові або королівські креветки, але і не настільки благородні їхні побратими розміром поменше теж зійдуть
- Креветки - 250 грам
- Цибуля - 1 штука
- Зелений чилі - 2 штуки
- Заголовок для палітурки - 2 Ст. Ложки
- Рисове борошно - 1 Ст. Ложка
- Листя карі - 3 штуки
- Koriandr - 1 Чайна ложка
- Лимонний сік - 2 чайних ложки
- Імбир - 1/2 чайних ложки
- Часник - 1/2 чайних ложки
1. Добре промийте очищені креветки під проточною водою.
2. Помістіть в миску подрібнену цибулю, часник, імбир, чилі, листя каррі, лимонний сік і сіль.
3. Додайте в подрібнені овочі коріандр, кукурудзяну і рисову муку. Перемішайте.
4. З'єднайте креветки з прянощами.
5. Обсмажте креветки в киплячій олії до хрусткої золотистої скоринки.