Рецепт Печиво «пряні зірки» фото

Печиво «пряні зірки»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Борошно, Горіхи, Мигдаль
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На полуденок, На святковий стіл, Новий рік, Різдво
Випічка, Печиво

Домашнє печиво давно витісняло покупне в нашій родині. Є більш прості повсякденні рецепти, а є і ті, над якими потрібно попрацювати. Мій варіант, я б сказала, середній за складністю.

Обов'язково ознайомтеся з тим, як приготувати печиво "пряні зірки" з глазур'ю. Воно добре підійде для зиязиках свят під гарячий напій. Такі борошняні вироби готують в Австрії, Німеччині та інших країнах на Різдво. Хоча його можна робити різної форми, а значить - підібрати під будь-який урочистий випадок.

  • Цукрова пудра - 150 грам
  • Мигдаль смажений - 250 грам
  • Яєчний білок - 3 штуки
  • Борошно - 10 Ст. Ложок
  • Кориця мелена - 1 Чайна ложка
  • Есенція мигдальна - 0, 25 чайних ложки
  • Ванільний цукор - 3 чайних ложки
  • Вершкове масло - 20 грам
печиво
Обсмажений мигдаль подрібніть в крихту за допомогою блендера.
печиво
У мисці збийте білки в міцну піну, поступово додаючи цукрову пудру. 4 ст. Ложки отриманої маси відкладіть для глазурі.
печиво
Більшу частину білків акуратно з'єднайте з борошном, корицею, мигдалем, есенцією і ванільним цукром. Замішайте тісто.
печиво
Тісто закрийте фольгою. Приберіть його на 30 хвилин в холодильник.
печиво
Готове тісто розкачати в пласт товщиною в 0, 5 см. Формочкою виріжте зірочки.
печиво
Деко змастіть маслом і застеліть пекарської папером. Запікайте печиво при 160 градусах протягом 10-15 хвилин. Воно не повинно ставати сухим!
печиво
Не виключаю духовка, дістаньте печиво, змастіть його білком. Надішліть випічку ще на 7-10 хвилин готуватися. Приємного різдвяного чаювання!

Схожі рецепти