Рецепт Пряні бискотти фото

Пряні бискотти
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Імбир, Ваніль
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок
Випічка, Біскотті

Традиційне італійське ласощі, що являє собою сухе печиво, але не сухар, що роблять характерної форми. До нього можна додати горіхи або спеції. Розповім, як приготувати пряні бискотти.

Біскотті з горіхами - мене не здивуєш. Вирішив спробувати поєднання спецій, тим більше, що можна змішати будь-які за смаком. Готові біскотті можна довго зберігати при кімнатній температурі. Їжте їх тільки після охолодження, а подавати краще з чашкою кави або чаю.

  • Борошно - 2 склянки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Білий цукор - 0, 5 склянки
  • Коричневий цукор - 0, 5 склянки
  • Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
  • Яйця - 2 штуки
  • Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
  • Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
  • Мускатний горіх - 1 щіпка
  • Імбир сушений - 1/4 чайних ложки
  • Гвоздика мелена - 1 щіпка
пряні бискотти - фото крок 1
1. У миску викладіть обидва види цукру, додайте вершкове масло, яйця, ванільний екстракт, корицю, мускатний горіх імбир і корицю, змішайте.
пряні бискотти - фото крок 2
2. В іншій мисці з'єднайте борошно, сіль і розпушувач, перемішайте.
пряні бискотти - фото крок 3
3. Додайте борошняну суміш до «рідким» інгредієнтів, замісіть тісто ложкою або руками.
пряні бискотти - фото крок 4
4. Розділити тісто 2 частини і кожну розкачати в ковбаску, викладіть на деко з пергаментом.
пряні бискотти - фото крок 5
5. Запікайте в розігрітій до 170 градусів духовці протягом 35 хвилин.
пряні бискотти - фото крок 6
6. Перекладіть ковбаски на обробну дошку і наріжте гострим ножем скибочками по діагоналі.
пряні бискотти - фото крок 7
7. Поверніть нарізану випічку на деко і знову відправте в духовку, запікайте 5-7 хвилин.
пряні бискотти - фото крок 8
8. Готову випічку посипте цукром і корицею, залиште для охолодження.

Схожі рецепти