Рецепт Пряні бискотти фото

Пряні бискотти
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Імбир , Ваніль
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок
Випічка , Біскотті
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 15 хв.

Традиційне італійське ласощі, що являє собою сухе печиво, але не сухар, що роблять характерної форми. До нього можна додати горіхи або спеції. Розповім, як приготувати пряні бискотти.

Опис приготування:

Біскотті з горіхами - мене не здивуєш. Вирішив спробувати поєднання спецій, тим більше, що можна змішати будь-які за смаком. Готові біскотті можна довго зберігати при кімнатній температурі. Їжте їх тільки після охолодження, а подавати краще з чашкою кави або чаю.

  • Борошно - 2 склянки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Білий цукор - 0, 5 склянки
  • Коричневий цукор - 0, 5 склянки
  • Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
  • Яйця - 2 штуки
  • Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
  • Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
  • Мускатний горіх - 1 щіпка
  • Імбир сушений - 1/4 чайних ложки
  • Гвоздика мелена - 1 щіпка
пряні бискотти - фото крок 1
1. У миску викладіть обидва види цукру, додайте вершкове масло, яйця, ванільний екстракт, корицю, мускатний горіх імбир і корицю, змішайте.
пряні бискотти - фото крок 2
2. В іншій мисці з'єднайте борошно, сіль і розпушувач, перемішайте.
пряні бискотти - фото крок 3
3. Додайте борошняну суміш до «рідким» інгредієнтів, замісіть тісто ложкою або руками.
пряні бискотти - фото крок 4
4. Розділити тісто 2 частини і кожну розкачати в ковбаску, викладіть на деко з пергаментом.
пряні бискотти - фото крок 5
5. Запікайте в розігрітій до 170 градусів духовці протягом 35 хвилин.
пряні бискотти - фото крок 6
6. Перекладіть ковбаски на обробну дошку і наріжте гострим ножем скибочками по діагоналі.
пряні бискотти - фото крок 7
7. Поверніть нарізану випічку на деко і знову відправте в духовку, запікайте 5-7 хвилин.
пряні бискотти - фото крок 8
8. Готову випічку посипте цукром і корицею, залиште для охолодження.

Схожі рецепти