Пряні бискотти
(покроковий рецепт з фото)
Традиційне італійське ласощі, що являє собою сухе печиво, але не сухар, що роблять характерної форми. До нього можна додати горіхи або спеції. Розповім, як приготувати пряні бискотти.
Біскотті з горіхами - мене не здивуєш. Вирішив спробувати поєднання спецій, тим більше, що можна змішати будь-які за смаком. Готові біскотті можна довго зберігати при кімнатній температурі. Їжте їх тільки після охолодження, а подавати краще з чашкою кави або чаю.
- Борошно - 2 склянки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Білий цукор - 0, 5 склянки
- Коричневий цукор - 0, 5 склянки
- Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
- Яйця - 2 штуки
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
- Мускатний горіх - 1 щіпка
- Імбир сушений - 1/4 чайних ложки
- Гвоздика мелена - 1 щіпка
1. У миску викладіть обидва види цукру, додайте вершкове масло, яйця, ванільний екстракт, корицю, мускатний горіх імбир і корицю, змішайте.
2. В іншій мисці з'єднайте борошно, сіль і розпушувач, перемішайте.
3. Додайте борошняну суміш до «рідким» інгредієнтів, замісіть тісто ложкою або руками.
4. Розділити тісто 2 частини і кожну розкачати в ковбаску, викладіть на деко з пергаментом.
5. Запікайте в розігрітій до 170 градусів духовці протягом 35 хвилин.
6. Перекладіть ковбаски на обробну дошку і наріжте гострим ножем скибочками по діагоналі.
7. Поверніть нарізану випічку на деко і знову відправте в духовку, запікайте 5-7 хвилин.
8. Готову випічку посипте цукром і корицею, залиште для охолодження.