Біскотті - рецепти від домашніх кухарів

Апельсинові біскотті з горіхами

Апельсинові біскотті з горіхами

Рецепт приготування бискотти з апельсиновою цедрою, лісовими горіхами і лікером Куантро. опис приготування: Апельсинові біскотті добре подавати з молоком. Замість лікеру Куантро ви можете взяти інший апельсиновий лікер. цукру— 3/4 склянки яйця— 2 штуки(великих) насіння анісу— 1 Чайна ложка л...

читати далі
Бананове печиво «Біскотті»

Бананове печиво «Біскотті»

Бананове печиво "; Біскотті" - це вже майже класика. Назва "; Біскотті" говорить сама за себе - "; двічі запечений ";. Печиво двічі запікається, стає хрустким і може дуже довго зберігатися. опис приготування: Печиво "; Біскотті" - один з найпопулярніших десертів не тільки в Італії, але і у всь...

читати далі
Біскотті з мигдалем і журавлиною

Біскотті з мигдалем і журавлиною

Мені найбільше подобається їсти бискотти саме з чашкою ранкової кави. Це печиво мені особливо подобається через свою текстури. Розповім про рецепт, як приготувати біскотті з мигдалем і журавлиною. опис приготування: Нема чого обмежувати себе в приготуванні лише одного виду, можна комбінувати к...

читати далі
Біскотті з мигдалем і смородиною

Біскотті з мигдалем і смородиною

Традиційне італійське печеньіце зовсім нескладно спекти в домашніх умовах. Зараз покажу вам, як приготувати біскотті з мигдалем і смородиною. смачно, просто, апетитно, варто спробувати точно! опис приготування: Щоб печиво вийшло ще більш ароматним і насиченим, рекомендую додати цедру цитрусови...

читати далі
Біскотті з тапанадою

Біскотті з тапанадою

У цьому рецепті поєднується 2 найпопулярніших страви. Тапенада - це соус з оливок, анчоусів і каперсів, а бискотти - це класичне печиво. Розповім про рецепт, як приготувати біскотті з тапенада. опис приготування: У класичній варіації бискотти - це десерт, а ось якщо додати тапенада, то отримає...

читати далі
Італійські «Біскотті»

Італійські «Біскотті»

Розповім вам рецепт «Біскотті», яким користуюся сама вже довго. Печиво довго можна зберігати в контейнері під закритою кришкою, воно смачне і хрустке - відмінне ласощі. опис приготування: Смачне мигдальне печиво, яке прийнято подавати з бакалії вина в Італії, але я часто подаю до ранкової кави...

читати далі
Мигдальне бискотти

Мигдальне бискотти

Печиво буває різний. пісочне, biskvitnoe, цукрове і т. д., а є бискотти. Воно не схоже ні на яке інше завдяки тесту і технології приготування. Це все ви дізнаєтеся з цього рецепта. опис приготування: Ці вироби мають різні смаки, я ж розповім, як приготувати мигдальне бискотти. Спочатку замішує...

читати далі
Печиво «Біскотті»

Печиво «Біскотті»

Цікаве італійське печиво, яке випікається два рази. А ще воно може зберігатися дуже довго. опис приготування: Хрустке і смачне печиво "; Біскотті" прекрасно підійдуть і до чаю, і до кави. Якщо їх вмочати в чай ​​або каву — вони не розмокають, але добре вбирають рідину. Рецепт приготування печи...

читати далі
Пряні бискотти

Пряні бискотти

Традиційне італійське ласощі, що являє собою сухе печиво, але не сухар, що роблять характерної форми. До нього можна додати горіхи або спеції. розповім, як приготувати пряні бискотти. опис приготування: Біскотті з горіхами - мене не здивуєш. Вирішив спробувати поєднання спецій, тим більше, що ...

читати далі
Рецепт біскотті від Селезньова

Рецепт біскотті від Селезньова

Переймати досвід у відомих кондитерів — це завжди цікаво і пізнавально, згодні? З одним дуже нескладним, але неймовірно смачним рецептиком печива з горіхами хочу вас познайомити. опис приготування: Розповім вам класний варіант, як приготувати біскотті від Селезньова. В даному випадку Олександр...

читати далі
Шоколадні біскотті з журавлиною і фісташками

Шоколадні біскотті з журавлиною і фісташками

Шоколадна версія улюбленого італійського печива. рекомендую рецепт, як приготувати шоколадні біскотті з журавлиною і фісташками. Це печиво прийнято подавати вже охолодженим з кавою або гарячим чаєм. опис приготування: смачне печиво, яке можна довго зберігати. Трохи нагадує сухарі, але не таке ...

читати далі