Рецепт Біскотті з мигдалем і журавлиною фото

Біскотті з мигдалем і журавлиною
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Тісто, Ягоди, Горіхи, Мигдаль, Журавлина
Вегетаріанське харчування
На полуденок, На святковий стіл, На сніданок
Випічка, Біскотті

Мені найбільше подобається їсти бискотти саме з чашкою ранкової кави. Це печиво мені особливо подобається через свою текстури. Розповім про рецепт, як приготувати біскотті з мигдалем і журавлиною.

Нема чого обмежувати себе в приготуванні лише одного виду, можна комбінувати кілька «начинок». Біскотті можна зберігати кілька днів. Можна використовувати сушену або свіжу журавлину. А також її можна замінити іншими ягодами, а мигдаль іншими горіхами.

  • Борошно - 2 склянки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Цукор - 1 Склянка
  • Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
  • Яйце - 2 штуки
  • Екстракт ванілі - 0, 5 чайних ложки
  • Мигдальний екстракт - 1/4 чайних ложки
  • Мигдаль - 0, 5 склянки
  • Лимон - 1 штука
  • Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
  • Мускатний горіх - 1/4 чайних ложки
  • Sushenaya Cranberries - 0, 5 склянки
біскотті з мигдалем і журавлиною - фото крок 1
1. Змішайте в одній мисці борошно, сіль і розпушувач, а в інший яйця, цукор, вершкове масло кімнатної температури, екстракт ванілі, мигдальний екстракт, корицю, мускатний горіх і цедру лимона.
біскотті з мигдалем і журавлиною - фото крок 2
2. Збийте рідкі інгредієнти до отримання густої маси.
біскотті з мигдалем і журавлиною - фото крок 3
3. Змішайте сухі інгредієнти з рідкими до отримання тесту. Додайте в тісто мигдаль і журавлину, мигдаль можна трохи подрібнити.
біскотті з мигдалем і журавлиною - фото крок 4
4. Розділіть тісто на дві частини і сформуйте з кожної довгі, плоскі батони.
біскотті з мигдалем і журавлиною - фото крок 5
5. Перекладіть батони на деко, застелений пергаментним папером і поставте його в заздалегідь розігріту до 175 градусів духовку, випікайте протягом 35 хвилин до появи золотисто-коричневого кольору.
біскотті з мигдалем і журавлиною - фото крок 6
6. Наріжте готові батони під кутом скибочками завтовшки близько 2 см.
біскотті з мигдалем і журавлиною - фото крок 7
7. Помістіть скибочки знову на деко і випікайте ще 5-7 хвилин з кожного боку.
біскотті з мигдалем і журавлиною - фото крок 8
8. Трохи остудіть і подавайте до столу.

Схожі рецепти