Біскотті з мигдалем і журавлиною
(покроковий рецепт з фото)
Мені найбільше подобається їсти бискотти саме з чашкою ранкової кави. Це печиво мені особливо подобається через свою текстури. Розповім про рецепт, як приготувати біскотті з мигдалем і журавлиною.
Нема чого обмежувати себе в приготуванні лише одного виду, можна комбінувати кілька «начинок». Біскотті можна зберігати кілька днів. Можна використовувати сушену або свіжу журавлину. А також її можна замінити іншими ягодами, а мигдаль іншими горіхами.
- Борошно - 2 склянки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Цукор - 1 Склянка
- Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
- Яйце - 2 штуки
- Екстракт ванілі - 0, 5 чайних ложки
- Мигдальний екстракт - 1/4 чайних ложки
- Мигдаль - 0, 5 склянки
- Лимон - 1 штука
- Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
- Мускатний горіх - 1/4 чайних ложки
- Sushenaya Cranberries - 0, 5 склянки
1. Змішайте в одній мисці борошно, сіль і розпушувач, а в інший яйця, цукор, вершкове масло кімнатної температури, екстракт ванілі, мигдальний екстракт, корицю, мускатний горіх і цедру лимона.
2. Збийте рідкі інгредієнти до отримання густої маси.
3. Змішайте сухі інгредієнти з рідкими до отримання тесту. Додайте в тісто мигдаль і журавлину, мигдаль можна трохи подрібнити.
4. Розділіть тісто на дві частини і сформуйте з кожної довгі, плоскі батони.
5. Перекладіть батони на деко, застелений пергаментним папером і поставте його в заздалегідь розігріту до 175 градусів духовку, випікайте протягом 35 хвилин до появи золотисто-коричневого кольору.
6. Наріжте готові батони під кутом скибочками завтовшки близько 2 см.
7. Помістіть скибочки знову на деко і випікайте ще 5-7 хвилин з кожного боку.
8. Трохи остудіть і подавайте до столу.