Біскотті з мигдалем і смородиною
(покроковий рецепт з фото)
Традиційне італійське печеньіце зовсім нескладно спекти в домашніх умовах. Зараз покажу вам, як приготувати біскотті з мигдалем і смородиною. Смачно, просто, апетитно, варто спробувати точно!
Щоб печиво вийшло ще більш ароматним і насиченим, рекомендую додати цедру цитрусових, лимона і апельсина. Поєднання пшеничного і кукурудзяного борошна - також вельми вдала ідея для цього рецепта. Біскотті нескладно приготувати, воно прекрасно зберігається і обов'язково припаде до душі як малюкам, так і дорослим.
- Борошно - 2 склянки
- Заголовок для палітурки - 3/4 склянки
- Мигдаль - 1 Склянка
- Сушена смородина - 1/2 склянки
- Цукор - 1 Склянка
- Яйце - 3 штуки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1/3 чайних ложки
- Цедра лимона і апельсина - За смаком(1 апельсина і 2 лимонів)
1. Ось з таких інгредієнтів ми будемо пекти бискотти з мигдалем і смородиною.
2. Цукор збийте з яйцями і цедрою. Окремо з'єднайте пшеничну і кукурудзяну муку з сіллю і розпушувачем. Духовку розігрійте до 180 градусів.
3. З'єднайте разом всі інгредієнти, додайте горіхи і сушені ягоди.
4. Розділити тісто на дві частини. Викладіть на деко, застелене пергаментом, сформувавши ось такі прямокутники. Надішліть в духовку і запікайте 35-40 хвилин.
5. Остудіть хвилин 10, наріжте гострим ножем на тонкі скибочки.
6. Викладіть знову на деко або на решітку і підсушіть ще хвилин 15-20.