Рецепт Біскотті з мигдалем і смородиною фото

Біскотті з мигдалем і смородиною
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто, Горіхи, Мигдаль
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка, Солодке, Печиво, Біскотті

Традиційне італійське печеньіце зовсім нескладно спекти в домашніх умовах. Зараз покажу вам, як приготувати біскотті з мигдалем і смородиною. Смачно, просто, апетитно, варто спробувати точно!

Щоб печиво вийшло ще більш ароматним і насиченим, рекомендую додати цедру цитрусових, лимона і апельсина. Поєднання пшеничного і кукурудзяного борошна - також вельми вдала ідея для цього рецепта. Біскотті нескладно приготувати, воно прекрасно зберігається і обов'язково припаде до душі як малюкам, так і дорослим.

  • Борошно - 2 склянки
  • Заголовок для палітурки - 3/4 склянки
  • Мигдаль - 1 Склянка
  • Сушена смородина - 1/2 склянки
  • Цукор - 1 Склянка
  • Яйце - 3 штуки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1/3 чайних ложки
  • Цедра лимона і апельсина - За смаком(1 апельсина і 2 лимонів)
біскотті з мигдалем і смородиною - фото крок 1
1. Ось з таких інгредієнтів ми будемо пекти бискотти з мигдалем і смородиною.
біскотті з мигдалем і смородиною - фото крок 2
2. Цукор збийте з яйцями і цедрою. Окремо з'єднайте пшеничну і кукурудзяну муку з сіллю і розпушувачем. Духовку розігрійте до 180 градусів.
біскотті з мигдалем і смородиною - фото крок 3
3. З'єднайте разом всі інгредієнти, додайте горіхи і сушені ягоди.
біскотті з мигдалем і смородиною - фото крок 4
4. Розділити тісто на дві частини. Викладіть на деко, застелене пергаментом, сформувавши ось такі прямокутники. Надішліть в духовку і запікайте 35-40 хвилин.
біскотті з мигдалем і смородиною - фото крок 5
5. Остудіть хвилин 10, наріжте гострим ножем на тонкі скибочки.
біскотті з мигдалем і смородиною - фото крок 6
6. Викладіть знову на деко або на решітку і підсушіть ще хвилин 15-20.

Схожі рецепти