Рецепт Бананове печиво «Біскотті» фото

Бананове печиво «Біскотті»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто, Борошно, Овочі, Фрукти, Банан
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей
Випічка, Солодке, Печиво, Біскотті

Бананове печиво "біскотті" - це вже майже класика. Назва "біскотті" говорить сама за себе - "двічі запечений" . Печиво двічі запікається, стає хрустким і може дуже довго зберігатися.

Печиво "біскотті" - один з найпопулярніших десертів не тільки в Італії, але і у всьому світі. Рецепт цього десерту знали ще в середньовіччі. Його пекли італійські господині і просочували солодким сиропом. Моряки брали бискотти в далекі подорожі, так як воно було дуже калорійним і довго зберігалося. Сьогодні існує багато рецептів цього печива з різними начинками. Мені подобається варіант бананового печива з гарбузом і горіхом пекан. Воно виходить ароматним і більш м'яким, ніж класичний варіант. Сьогодні поділюся рецептом, як приготувати такий варіант італійського печива! Смачного.

  • Борошно - 3 склянки
  • Цукор - 1 Склянка
  • Коричневий цукор - 1/2 склянки
  • Розпушувач - 1, 5 чайних ложки
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
  • Мускатний горіх - 1/2 чайних ложки
  • Молта імбир - 1/2 чайних ложки
  • Банан - 1 штука
  • Яйце - 2 штуки
  • Гарбуз - 1/2 склянки
  • Екстракт ванілі - 1 Чайна ложка
  • Горіхи Пекан - 1/2 склянки
  • Цукрова пудра - 1, 5 склянки
  • Сироп - 6 Ст. Ложок (кленовий або цукровий)
бананове печиво
Змішайте борошно, цукровий пісок, коричневий цукор, розпушувач, сіль, корицю, мускатний горіх і імбир.
бананове печиво
У великій мисці за допомогою міксера змішайте банан, яйця, гарбузове пюре, ваніль.
бананове печиво
Додайте борошняну суміш і замісити тісто. За консистенцією воно повинно бути м'яким і податливим.
бананове печиво
Додайте подрібнені горіхи, обкачані в борошні. Місіть тісто, поки горіхи рівномірно розподілено.
бананове печиво
Викладіть тісто на деко, застелене пергаментом. Сформуйте тісто у вигляді батона.
бананове печиво
Надішліть заготовки в розігріту до 180 градусів духовку на 25-30 хвилин.
бананове печиво
Коли батон охолоне, розріжте його на рівномірні шматочки.
бананове печиво
Розкладіть печиво на деко і знову відправте в духовку на 15 хвилин. Переверніть і залиште ще на 15 хвилин.
бананове печиво
Дістаньте печиво з духовки, змастіть кожне сиропом і посипте цукровою пудрою.

Схожі рецепти