Бананове печиво
(покроковий рецепт з фото)
Навесні, як ніколи, нам потрібні вітаміни. Тому фрукти потрібно використовувати всюди. Є їх в свіжому вигляді, і готувати з них будь-які страви. Печиво з бананів за цим рецептом готується легко і швидко.
Кількість порцій: 24
- Банан - 1 штука
- Вершкове масло - 100 грам
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Ванільний цукор, пачки - 2 штуки
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Яйце - 1 штука
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Борошно - За смаком
1. Якщо мед у вас твердий, його треба буде розтопити, і злити в окремий посуд. Масло також потрібно розм'якшене, кімнатної температури. Розбити сирі яйця, додати до них цукор, ванільний цукор, олія. Добре збити міксером і вилити масу в тарілку з медом.
2. Банан очистити від шкірки і нарізати невеликими шматочками. Блендером подрібнити шматочки банана в пюре і покласти в тарілку з яйцями і медом. Висипати в масу соду і перемішати. Додавати потроху просіяне борошно і замішувати тісто. Муки покласти стільки, щоб вийшло щільне тісто. Закрити тісто харчовою плівкою і покласти в морозильник холодильника на півгодини.
3. Присипте обробну дошку борошном і розкачайте тісто в пласт. Якщо у вас є формочки для печива, виріжте з їх допомогою різні фігурки. Якщо ні, можна вирізати коржі склянкою. Лист змастити маслом і викласти на нього печиво. Розігріти духовку заздалегідь і випікати печиво до світло-коричневого кольору.