Сирно-бананове печиво дієтичне
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся простим рецептом сирно-бананового печива дієтичного. Я зазвичай готую його вранці суботи, це відмінний варіант красивого і швидкого сніданку для всієї родини. Смачно і дуже просто!
Цей швидкий рецепт, як приготувати сирно-бананове печиво дієтичне, я знала давно, але все не наважувалася його приготувати. А тут душа раптом зажадала свята на честь довгоочікуваних вихідних… І понеслося, як то кажуть. Тепер не можу зупинитися, печу їх щосуботи! Зі свого досвіду хочу сказати, що замість меду смачно додавати нутеллу або арахісову пасту - це, звичайно, зовсім "дієтична" підказка, але іноді можна себе і побалувати!
- Сир нежирний - 200 грам (вибирайте не рідкий сир)
- Вівсяні пластівці - 100 грам
- Банан - 1.5 штуки
- Мед - За смаком (для прикраси готового печива)
1. Змішаємо всі інгредієнти між собою в блендері. Повинна вийти липка густа маса. Красивий Kruglaš, викладаємо їх на деко. Робимо по центру кожного поглиблення.
2. Запікаємо печиво 15-20 хвилин в розігрітій до 180 градусах духовці. За бажанням посипаємо цукровою пудрою і кокосовою стружкою, але це додасть калорійності. Чекаємо, поки печиво повністю охолоне.
3. Мед навпаки розігріваємо, щоб він був густим (але не рідким! ). Викладаємо потроху твердого меду в кожне поглиблення. Готово!