Сирно-бананове печиво
(покроковий рецепт з фото)
Для тих, хто вважає за краще не тільки смачні, але і корисні десерти, хочу запропонувати дуже простий варіант, як приготувати сирно-бананове печиво. Швидко і неймовірно смачно.
Це неймовірно простий і доступний рецепт приготування сирно-бананового печива. Серед інгредієнтів немає яєць, цукру або будь-яких інших добавок. При бажанні ви можете не тільки підсолодити, але і для аромату використовувати ванілін, корицю, цедру цитрусових, наприклад.
- Банан - 1 штука
- Сир - 250 грам
- Борошно - 4 Ст. Ложки (приблизно)
1. Перед вами базовий набір інгредієнтів, необхідних, щоб повторити цей простий рецепт сирно-бананового печива на своїй кухні. Ви можете за бажанням його доповнити не тільки медом або цукром, але і сухофруктами, наприклад.
2. Банан очистіть і викладіть в глибоку миску. Краще взяти м'який, добре дозрілий, щоб його було легше перетворити в пюре. Розімніть виделкою або толкушкой для картоплі. Додайте сир.
3. Перемішайте і невеликими порціями підсипати муку. Головне не перестаратися. Повинна вийти маса, з якої легко ліпити.
4. Деко злегка змастіть маслом або застеліть пергаментом. Сформуйте невеликі кульки. Щоб скоринка була більш хрусткою, можна обваляти сирно-бананове печиво в домашніх умовах в паніровці (сухарях або подрібнених пластівцях, наприклад). Викладіть на деко і відправте в розігріту до 180 градусів духовку хвилин на 12.
5. Після акуратно переверніть і ще хвилин 10 підрум'яньте з іншого боку. Ось таке класне печиво вийде в результаті. Відмінний десерт до чаю для дітей і дорослих.