Суп з пшоном
(покроковий рецепт з фото)
Смачний, швидкий і дуже простий у приготуванні суп з пшоном. Виручить в ситуації, коли потрібно дуже швидко приготувати ситне гаряче перша страва. Запишіть собі як приготувати суп з пшоном.
Овочевий суп з пшоном легкий в приготуванні і дуже смачний. Також він підходить і для дитячого харчування. Такий суп можна приготувати на багатті, відправившись на пікнік. Аромат багаття додасть йому особливу пікантність. Апетитний супчик стане відмінною закускою під міцні напої і блюдом-стартером перед шашличками.
- Картопля - 5 штук
- Курка - 700 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Керрі - За смаком
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - За смаком
- Лавровий лист - 1 штука
- Зелень кропу - 1 пучок
- Рослинна олія - 3-4 чайних ложок
- Перець - 1 Чайна ложка
- Пшоно - 50 грам

Курку залийте водою і варіть бульйон протягом 20 хвилин. Коли закипить, не забудьте зняти піну.

Почистіть картоплю і наріжте його невеликими брусочками.

Промийте пшоно.

Почистіть і потріть на тертці моркву, наріжте цибулю. Обсмажте на невеликій кількості рослинного масла з карі і чорним перцем.

Дістаньте курку нехай трохи охолоне. В цей час покладіть в бульйон картоплю, пшоно і овочі з приправами. М'ясо відокремте від кісток, поріжте і додайте в суп. Варіть 15 хвилин на слабкому вогні. В кінці приготування додайте сіль, часник за смаком і зелень.