Суфле з печінки для дитини
(покроковий рецепт з фото)
Таке ніжне суфле з печінки можна подавати ще й як паштет, намазуючи на улюблений хлібець. Дітям таке блюдо дуже сподобається, а ви можете бути спокійні за його складові, адже все дуже корисно!
В принципі в таке суфле можна додавати і інші інгредієнти за смаком, наприклад - цибулька і грибочки.
- Печінка - 500 грам
- Яйце - 2 штуки
- Морквина - 1 штука
- Вершки - 150 мілілітрів
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
Печінка подрібнюємо за допомогою блендера, додаємо туди вершки і збиті яйця, борошно. Морква трьом на тертці і теж додаємо до загальної маси. В принципі, морква можна подрібнити разом з печінкою в блендері.
Вилийте отриману масу в форму для запікання. Поставте в духовку, випікайте при температурі 180 градусів приблизно 40-45 хвилин.
Прикрасьте за смаком. Ось ніжне суфле і готово. Подавайте до столу, смачного!