Рецепт Суфле з печінки для дитини фото

Суфле з печінки для дитини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Печінка
ПП рецепти
Для дітей , Полудень
Випічка , Суфле
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Таке ніжне суфле з печінки можна подавати ще й як паштет, намазуючи на улюблений хлібець. Дітям таке блюдо дуже сподобається, а ви можете бути спокійні за його складові, адже все дуже корисно!

Опис приготування:

В принципі в таке суфле можна додавати і інші інгредієнти за смаком, наприклад - цибулька і грибочки.

  • Печінка - 500 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Морквина - 1 штука
  • Вершки - 150 мілілітрів
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
суфле з печінки для дитини - фото крок 1
Печінка подрібнюємо за допомогою блендера, додаємо туди вершки і збиті яйця, борошно. Морква трьом на тертці і теж додаємо до загальної маси. В принципі, морква можна подрібнити разом з печінкою в блендері.
суфле з печінки для дитини - фото крок 2
Вилийте отриману масу в форму для запікання. Поставте в духовку, випікайте при температурі 180 градусів приблизно 40-45 хвилин.
суфле з печінки для дитини - фото крок 3
Прикрасьте за смаком. Ось ніжне суфле і готово. Подавайте до столу, смачного!

Схожі рецепти