Рецепт Ніжне суфле з курячої печінки фото

Ніжне суфле з курячої печінки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Птах , Курка , Куряча печінка
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 10
Час приготування: 50 хв.

Одна з популярних холодних закусок - закуска з печінки. Давайте приготуємо її у вигляді суфле, запеченого в духовці. Для смаку додамо трохи овочів і не будемо нічого обсмажувати.

Опис приготування:

Хочу вам сказати, що зі звичайної курячої печінки у вас швидко і без клопоту

Вийде не просто холодна закуска, а дуже смачне, ніжне і соковите блюдо. Його можна подавати з улюбленим гарніром, свіжими овочами, з хлібцями або тостами. Нижче я докладно описала, як приготувати ніжне суфле з курячої печінки. Приємних вам клопоту на кухні!

  • Печінка куряча - 400 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Крем - 4 Ст. Ложки
  • Крупа манна - 4 Ст. Ложки
  • Яйце - 1 штука
  • Кріп - 1 пучок
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець мелений - За смаком
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка (для змащування форми)
ніжне суфле з курячої печінки - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти. Печінка промийте під холодною водою, очистіть від плівки. Овочі помийте, очистіть.
ніжне суфле з курячої печінки - фото крок 2
Манку залийте сметаною, перемішайте. Печінка, цибулю і моркву пропустіть через м'ясорубку. Кріп подрібніть. З'єднайте всі інгредієнти і ретельно перемішайте.
ніжне суфле з курячої печінки - фото крок 3
Форму для запікання змастіть маслом, вилийте в неї печінковий фарш. Поставте запікатися в духовку при 180 ° С 30-40 хвилин.
ніжне суфле з курячої печінки - фото крок 4
Остудіть готове суфле з курячої печінки. Подавайте холодним зі свіжими овочами, улюбленим гарніром, тостами або хлібцями. Смачного!

Схожі рецепти