Ніжне суфле з курячої печінки
(покроковий рецепт з фото)
Одна з популярних холодних закусок - закуска з печінки. Давайте приготуємо її у вигляді суфле, запеченого в духовці. Для смаку додамо трохи овочів і не будемо нічого обсмажувати.
Хочу вам сказати, що зі звичайної курячої печінки у вас швидко і без клопоту
Вийде не просто холодна закуска, а дуже смачне, ніжне і соковите блюдо. Його можна подавати з улюбленим гарніром, свіжими овочами, з хлібцями або тостами. Нижче я докладно описала, як приготувати ніжне суфле з курячої печінки. Приємних вам клопоту на кухні!
- Печінка куряча - 400 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Крем - 4 Ст. Ложки
- Крупа манна - 4 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
- Кріп - 1 пучок
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець мелений - За смаком
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка (для змащування форми)
Підготуйте необхідні продукти. Печінка промийте під холодною водою, очистіть від плівки. Овочі помийте, очистіть.
Манку залийте сметаною, перемішайте. Печінка, цибулю і моркву пропустіть через м'ясорубку. Кріп подрібніть. З'єднайте всі інгредієнти і ретельно перемішайте.
Форму для запікання змастіть маслом, вилийте в неї печінковий фарш. Поставте запікатися в духовку при 180 ° С 30-40 хвилин.
Остудіть готове суфле з курячої печінки. Подавайте холодним зі свіжими овочами, улюбленим гарніром, тостами або хлібцями. Смачного!