Ніжне печиво
(покроковий рецепт з фото)
До чаю на швидку руку пропоную вам спекти дуже ніжне і смачне печиво. Воно прекрасно тримає форму, але при цьому буквально тане в роті. Якщо ви в пошуку саме такого рецепта, запам'ятовуйте.
Я в тісто додаю трохи кокосової стружки, щоб печиво вийшло ще смачніше, але її можна і не класти. Важливо не перенаситити тісто борошном, інакше в результаті вийде дуже щільне тісто. Рекомендую додавати борошно невеликими порціями.
- Жовток - 2 штуки
- Цукор - 100 грам
- Сода - 1 Чайна ложка
- Борошно - 150 грам (приблизно)
- Вершкове масло - 100 грам
- Сіль - 1/3 чайних ложки
- Кокосова стружка - 1-2 чайних ложок (по бажанню)
Підготуйте відразу всі інгредієнти. Увімкніть розігріватися духовку на 180 градусів.
Жовтки з'єднайте з цукром і розітріть.
Додайте розм'якшене вершкове масло.
Всипте борошно, соду, сіль і кокосову стружку.
Швидко замісіть м'яке тісто.
Сформуйте невеликі кульки і викладіть на деко. Приберіть їх на 10-15 хвилин в холодильник.
Після відправте в духовку і випікайте хвилин 15 до готовності.
Приємного чаювання!