Рецепт Ніжне м'ясо з овочами, тушковане в пиві фото

Ніжне м'ясо з овочами, тушковане в пиві
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Яловичина, Морква, Цибуля
ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви

М'ясо в пиві прийнято готувати в самих різних кулінарних традиціях, так як пиво - прекрасний маринад. Ось смачний рецепт, як приготувати м'ясо з овочами, тушковане в пиві. Давайте готувати разом!

Пиво виберіть світле, так м'ясо буде ніжніше.

Крім овочів, зазначених в рецепті, ви можете додати ще гриби, а м'ясо спробувати використовувати інше: курку, свинину.

В залежності від того, чи будете ви гасити або смажити м'ясо на мангалі, нарізайте шматки відповідного розміру.


  • Яловичина - 500 грам
  • Цибуля - 3-4 штук
  • Морква - 1 штука
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Пиво - 500 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Оливкова олія - 3-4 Ст. Ложок
  • Вершкове масло - 50 грам
ніжне м'ясо з овочами, тушковане в пиві - фото крок 1
1. Яловичину помийте і промокніть паперовими рушниками. Наріжте такими шматками, як вам більше подобається.
ніжне м'ясо з овочами, тушковане в пиві - фото крок 2
2. Цибуля наріжте півкільцями, морква - кільцями, половину болгарського перцю - невеликими кубиками. Все відправте до м'яса, посоліть і перемішайте.
ніжне м'ясо з овочами, тушковане в пиві - фото крок 3
3. Додайте спеції: лавровий лист, перець-горошок, koriandr. Залийте все пивом, накрийте кришкою і поставте в холодильник мінімум на добу.
ніжне м'ясо з овочами, тушковане в пиві - фото крок 4
4. Через добу на розпечену сковороду відправте вершкове і оливкове масло. Викладіть мариноване м'ясо і обсмажте з усіх боків до золотистої скоринки.
ніжне м'ясо з овочами, тушковане в пиві - фото крок 5
5. Потім викладіть в сковорідку овочі з маринаду, перемішайте і смажте на середньому вогні кілька хвилин.
ніжне м'ясо з овочами, тушковане в пиві - фото крок 6
6. Коли овочі підсмажилися, налийте кілька ложок маринаду і залиште м'ясо гаситися під кришкою.
ніжне м'ясо з овочами, тушковане в пиві - фото крок 7
7. Через 25-30 хвилин у вас вийде ніжне, м'яке м'ясо, яке просто тане в роті

Схожі рецепти