Ніжне тісто для пельменів
(покроковий рецепт з фото)
Тісто для пельменів готується швидко і просто. Тому не лінуємося і приготуємо для своїх домашніх смачні пельмені. Рецепт приготування ніжного і смачного тіста для пельменів з простих інгредієнтів.
Пельмені люблять у багатьох сім'ях, але деякі господині не люблять возитися з тестом, вважаючи що цей процес довгий і складний. Але ж це не так. Тісто можна приготувати легко і просто. Перед вами один з багатьох рецептів, з якого ви дізнаєтеся, як приготувати ніжне тісто для пельменів. Нічого складного, повірте!
- Кефір - 2/3 склянки
- Крижана вода - 1/3 склянки
- Яйце - 1 штука
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Борошно пшеничне - 500 грам (приблизно)
Наливаємо в миску кефір, додаємо крижану воду, яйце і сіль. І ретельно збиваємо вінчиком до однорідності.
Додаємо рослинне масло, розмішуємо і починаємо невеликими порціями додавати борошно.
У вас повинно вийти досить пружне і еластичне тісто, яке не липне до рук. Накриваємо тісто і залишаємо його відпочити хвилин на 20.
Ось так виглядає тісто в розрізі після відпочинку.
Розкачуємо тісто в тонкий пласт, вирізаємо кружечки, наповнюємо фаршем і ліпимо пельмені.