Відбивні без яєць
(покроковий рецепт з фото)
У різних країнах світу можна зустріти схожий рецепт, але з іншою назвою. Готувати відбивні без яєць в домашніх умовах можна - використовуйте панірувальні сухарі і маринад (будь-який, по бажанню).
Відбивні завжди виходять смачними, незалежно від вибору м'яса. Найчастіше вибирають свинину. М'ясо потрібно нарізати, відбити кухонним молотком, обваляти в сухарях і обсмажити. Всього кілька маніпуляцій і на вашому столі приголомшливе блюдо!
- Свинина - 800 грам
- Панірувальні сухарі - 100 грам
- Рослинна олія - 40 грам
- Сіль і перець - За смаком
1. Нарізаємо свинину і відбиваємо її кухонним молотком. Товщина м'яса повинна бути близько сантиметра, щоб після відбивання молотком вона не стала надто тонкою.
2. Після відбивання м'яса, солимо і приправляємо його за смаком, а потім обвалюють у сухарях.
3. Потім відправляємо на сковороду і обсмажуємо відбивні з двох сторін. Про їх готовності скаже рум'яна кірочка.
4. Всього часу на приготування цієї страви вам знадобиться менше години. Якщо готуєте відбивні на святковий стіл, можете зробити кляр, але і без яйця і борошна вони виходять смачними і ніжними.