Рецепт Відбивні без борошна фото

Відбивні без борошна
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо , Свинина
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Відбивні
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Відбивні без борошна в домашніх умовах можна приготувати у вигляді стейка. Спробуйте такий варіант свинини і ваші старання, неодмінно, гідно оцінять. Використовуйте лимонний сік для маринаду.

Опис приготування:

Соковита і ніжна відбивна вийде такий, якщо її добре промаринувати. Використовуйте в якості маринаду лимонний сік, оцет або гранатовий сік. Обсмажте м'ясо з усіх боків на рослинному або оливковому маслі до повної готовності. Відбивна виходить соковитою і дуже смачною.

  • Свинина - 1 кілограм
  • Лимон - 1 штука
  • Сіль і спеції - За смаком
відбивні без борошна - фото крок 1
1. Справжні м'ясоїди зможуть оцінити м'ясо, приготоване за цим рецептом. Можна взяти корейку, стейк на кістки або звичайні відбивні. Наріжте м'ясо товщиною близько сантиметра.
відбивні без борошна - фото крок 2
2. Видавлюємо сік лимона на м'ясо, солимо і приправляємо, після чого даємо постояти трохи, щоб свинина промаринувалося. В якості маринаду можна використовувати як альтернативу оцет, гранатовий сік або будь-який інший маринад.
відбивні без борошна - фото крок 3
3. Викладаємо на сковороду і смажимо на олії на слабкому вогні.
відбивні без борошна - фото крок 4
4. При бажанні, можна накрити кришкою, щоб дати м'ясу трохи пропарити. Я зазвичай смажу з обох сторін, постійно повертаючи на різні боки.
відбивні без борошна - фото крок 5
5. До соковитою відбивною можна приготувати будь-який соус: кислий, кисло-солодкий, вершковий, сирний, журавлинний і т.Д.

Схожі рецепти