Відбивні без борошна
(покроковий рецепт з фото)
Відбивні без борошна в домашніх умовах можна приготувати у вигляді стейка. Спробуйте такий варіант свинини і ваші старання, неодмінно, гідно оцінять. Використовуйте лимонний сік для маринаду.
Соковита і ніжна відбивна вийде такий, якщо її добре промаринувати. Використовуйте в якості маринаду лимонний сік, оцет або гранатовий сік. Обсмажте м'ясо з усіх боків на рослинному або оливковому маслі до повної готовності. Відбивна виходить соковитою і дуже смачною.
- Свинина - 1 кілограм
- Лимон - 1 штука
- Сіль і спеції - За смаком
1. Справжні м'ясоїди зможуть оцінити м'ясо, приготоване за цим рецептом. Можна взяти корейку, стейк на кістки або звичайні відбивні. Наріжте м'ясо товщиною близько сантиметра.
2. Видавлюємо сік лимона на м'ясо, солимо і приправляємо, після чого даємо постояти трохи, щоб свинина промаринувалося. В якості маринаду можна використовувати як альтернативу оцет, гранатовий сік або будь-який інший маринад.
3. Викладаємо на сковороду і смажимо на олії на слабкому вогні.
4. При бажанні, можна накрити кришкою, щоб дати м'ясу трохи пропарити. Я зазвичай смажу з обох сторін, постійно повертаючи на різні боки.
5. До соковитою відбивною можна приготувати будь-який соус: кислий, кисло-солодкий, вершковий, сирний, журавлинний і т.Д.