Млинці з житнього борошна без дріжджів
(покроковий рецепт з фото)
Млинці з житнього борошна без дріжджів мають свою "фішкою" - вони виходять неймовірно пишними і ситними. Такі млинці відмінно підійдуть на сніданок або полуденок для дорослих і дітей. З молоком і медом!
Приготуємо млинці з житнього борошна без дріжджів в домашніх умовах. Тісто готується зі збитих з цукром і солю яєць. Потім вводиться тепле молоко і два види борошна. Все перемішується з рослинним маслом. Млинці обсмажуються з двох сторін до готовності. До столу подаються з холодним молоком і медом. Хай щастить!
- Борошно житнє - 3 Ст. Ложки
- Борошно пшеничне - 3 Ст. Ложки
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Молоко - 300 мілілітрів
- Сода - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 50 мілілітрів
У миску вбиваємо яйця, додаємо сіль і цукор. Ретельно все збиваємо і вливаємо тепле молоко, а потім засипаємо житнє і пшеничне борошно, а також соду.
Ще раз ретельно перемішуємо, додавши рослинне масло.
Розігріваємо сковороду, виливаємо на неї тісто і смажимо млинці на середньому вогні з двох сторін. Млинці виходять пористими.
Подаємо млинці з медом. Смачного!