Млинці з житнього борошна
(покроковий рецепт з фото)
Млинці присутні в меню майже у кожної сім'ї. Рецептів приготування існує дуже багато. Пропоную приготувати млинці з житнього борошна.
Млинці з житнього борошна виходять більш ароматними і ситними, ніж з пшеничного. Житнє борошно містить багато мікроелементів і вітамінів, окрім цього, в ній ще багато білка. Для приготування млинців знадобляться найпростіші інгредієнти, які завжди можна знайти під рукою. Млинці з житнього борошна виходять ароматні, незвичайно ніжні і смачні. Подавати такі млинці можна як з солодкою згущеним молоком, так і зі сметаною або сирним сиром. Млинці з житнього борошна стануть ідеальним варіантом швидкого і ситного сніданку.
- Борошно житнє - 250 грам
- Молоко - 500 мілілітрів
- Яйця курячі - 2 штуки
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
Для приготування млинців на житнього борошна підготуйте всі необхідні інгредієнти.
У глибоку тарілку вбийте яйця, додайте цукор і збийте.
Додайте молоко і добре перемішайте.
Поступово всипати житнє борошно і перемішайте, щоб не було грудочок.
Додайте рослинне масло, перемішайте і дайте постояти тесту 10-15 хвилин.
Обсмажте млинці на добре розігрітій сковороді по 1-2 хвилини з кожного боку.
Млинці з житнього борошна готові. Смачного!