Рецепт Галета на житнього борошна фото

Галета на житнього борошна
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Борошно , Житнє борошно
Пісні страви , Веганські страви
На полуденок
Випічка , Галети
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 45 хв.

Галета - це французька коржик з начинкою. Блюдо дуже просте, а в якості начинки можна використовувати що завгодно. Я пропоную приготувати овочеву галету на житнього борошна.

Опис приготування:

Для приготування солодкої галети додайте в тісто 1 ст.Л. Цукру. Якщо смак житнього борошна вам незвичний, можна її використовувати навпіл з пшеничного. А детальніше, як приготувати галети на житнього борошна, я розповім нижче.

  • Житнє борошно - 200 грам
  • Вода - 100 грам (тепла )
  • Сіль - 1 Чайна ложка(1/ 2ç.l. - в тісто, 1/2 ç.l. - в начинку )
  • Розпушувач - 1/2 чайних ложки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Cukini - 1/2 штуки
  • Лук червоний - 1/2 штуки
  • Картопля - 1-2 штук
  • Італійські трави - 1/2 чайних ложки
галета на житнього борошна - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
галета на житнього борошна - фото крок 2
У великій мисці змішайте борошно, сіль, розпушувач. Додайте теплу воду і рослинну олію. Замісити тісто.
галета на житнього борошна - фото крок 3
Наріжте овочі на кружечки. Картопля тонший, цукіні товстіший.
галета на житнього борошна - фото крок 4
Розкачайте тонко тісто у формі кола.
галета на житнього борошна - фото крок 5
У центр викладіть начинку, посоліть і посипте італійськими травами. Кінець кліпу. Випікайте галету 30 хвилин при температурі 190 градусів.
галета на житнього борошна - фото крок 6
Галета на житнього борошна готова, смачного!

Схожі рецепти