Рецепт Варення з яблук часточками «Янтарне» фото

Варення з яблук часточками «Янтарне»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти, Яблука
На полуденок, Для дітей, На сніданок
Заготовки, Варення

Пропоную вам рецепт приготування варення з яблук часточками "янтарне" . Загалом на приготування варення йде трохи менше доби, але воно того варто.

Щоб приготувати варення з яблук часточками "янтарне", потрібно замочити яблука в воді, дати їм пустити сік, додавши в них цукру, після чого зварити в 3 підходу.

  • Яблука - 1 кілограм
  • Цукор - 700 грам
варення з яблук часточками
Моєму яблука в холодній воді, нарізаємо шматочками, вирізаємо серцевину.
варення з яблук часточками
У каструлю з яблуками засипаємо цукор, перемішуємо. Чекаємо, поки розчиниться. Зазвичай на це йде від 12 годин.
варення з яблук часточками
Цукор розчинився, тепер можна починати варити.
варення з яблук часточками
Доводимо варення до кипіння і тримаємо на середньому вогні хвилин 10.
варення з яблук часточками
Коли варення охолоне, знову доводимо його до кипіння, варимо 15 хвилин і чекаємо, поки охолоне. Повторюємо процедуру ще раз.
варення з яблук часточками
Варення готове, залишилося лише закатати його в стерилізовані банки.

Схожі рецепти