Варення з яблук часточками «Янтарне»
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам рецепт приготування варення з яблук часточками "янтарне" . Загалом на приготування варення йде трохи менше доби, але воно того варто.
Щоб приготувати варення з яблук часточками "янтарне", потрібно замочити яблука в воді, дати їм пустити сік, додавши в них цукру, після чого зварити в 3 підходу.
- Яблука - 1 кілограм
- Цукор - 700 грам

Моєму яблука в холодній воді, нарізаємо шматочками, вирізаємо серцевину.

У каструлю з яблуками засипаємо цукор, перемішуємо. Чекаємо, поки розчиниться. Зазвичай на це йде від 12 годин.

Цукор розчинився, тепер можна починати варити.

Доводимо варення до кипіння і тримаємо на середньому вогні хвилин 10.

Коли варення охолоне, знову доводимо його до кипіння, варимо 15 хвилин і чекаємо, поки охолоне. Повторюємо процедуру ще раз.

Варення готове, залишилося лише закатати його в стерилізовані банки.