Рецепт Kanelli фото

Kanelli
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На святковий стіл , Фуршет
Випічка , Каро
Кількість порцій: 18
Час приготування: 13 г. 0 хв.

Вишуканий і смачний десерт французької кухні, який одночасно можна назвати і кексом, і тістечком. У нього дуже цікава текстура і неймовірно ніжний смак. Дивіться, як приготувати Канеллі.

Опис приготування:

Якщо ви шукаєте цікавий, смачний і незвичайний рецепт десерту до святкового столу, крім тортів, то такий саме для вас. Їм з легкістю можна здивувати і порадувати гостей і домашніх. Його зручно їсти або взяти з собою на винос. Десерт виходить легким і ніжним по текстурі з хрусткою і золотистою скоринкою.

  • Молоко - 0, 5 L
  • Цукор - 255 грам
  • Вершкове масло - 55 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Жовток - 2 штуки
  • Ваніль - За смаком
  • Ром (коньяк) - 30 мілілітрів
  • Борошно - 125 грам
  • Сіль - 1 щіпка
Kanelli - фото крок 1
1. Молоко наливаємо в миску і додаємо ваніль, ставимо на вогонь і доводимо до кипіння. Як закипіло - прибираємо з вогню, додаємо розм'якшене масло і перемішуємо до розчинення. В окремій мисці змішуємо яйця з жовтками, ваніллю і цукром, всипаємо заздалегідь просіяне борошно і перемішуємо (тільки не збиваємо).
Kanelli - фото крок 2
2. Трохи охолоджене молоко з маслом тонким струменем вливаємо до яєчної суміші, додаємо ром (коньяк), перемішуємо і проціджуємо через сито, щоб не було грудочок.
Kanelli - фото крок 3
3. Рідке тісто накриваємо плівкою і відправляємо на 10-12 годин в холодильник, а краще на 24 годину. Дістаємо тісто за годину до випікання.
Kanelli - фото крок 4
4. Форми для випікання змащуємо маслом і вливаємо в формочки тісто, відправляємо в розігрітий до 220 градусів духовку на 1 час. Готові Канеллі подаємо до чаю. Смачного!

Схожі рецепти