Тісто для клярі до курки
(покроковий рецепт з фото)
Смачний кляр завжди стане в нагоді. Хороший рецепт кожна господиня повинна мати. Я пропоную свій.
Кляр будемо готувати з борошна, сироватки, яйця, солі і перцю. Швидко і просто!
- Яйце - 2 штуки
- Борошно - 1 Склянка
- Сироватка - 0, 5 склянки
- Куряче м'ясо - 500 грам
- Рослинна олія - 150 мілілітрів
- Сіль, перець - За смаком
Куряче м'ясо нарізати на шматочки. Можна взяти будь-яку частину курки. Я віддаю перевагу без шкіри. В даний момент у мене філе, але можна взяти і м'ясо з ноги.
У мисці змішайте борошно, сіль, перець, сироватку, яйце. Збийте до однорідності маси.
Кожен шматочок курки занурте в отриманий кляр. Обсмажте на олії з двох сторін. Видаліть зайвий жир, виклавши готове м'ясо на паперовий рушник. Через хвилину можна подавати до столу.