Тісто для клярі
(покроковий рецепт з фото)
Кляр дозволяє приготувати багато смачних страв з хрусткою скоринкою. Це і риба, і м'ясо, і овочі. І навіть фрукти. Тому будь-яка господиня повинна вміти приготувати тісто для клярі.
Таке тісто стане в нагоді кожній господині. Змішайте борошно з сіллю, додайте жовток, воду, масло і збитий в піну білок. Добре перемішайте і використовуйте для приготування соковитих і смачних страв з хрусткою скоринкою. Смачного!
- Борошно - 1 Склянка
- Вода - 0, 7 склянки
- Яйце - 1 штука
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль, спеції - За смаком
Борошно просійте і змішайте з сіллю. Жовток відокремте від білка.
Жовток злегка збийте.
Додайте його в борошно разом з водою і рослинним маслом. Добре перемішайте.
Білок збийте до утворення піни.
Введіть його в кляр і перемішайте. Готове тісто використовуйте за призначенням.