Котлети в панірувальних сухарях
(покроковий рецепт з фото)
Дізнайтеся, як приготувати котлети в панірувальних сухарях, і проблема смачного і ситної вечері для всієї родини буде для вас вирішена! ділюся рецептом.
Я давно шукала ідеальне поєднання м'яса для котлет і, в підсумку, шляхом довгих проб і помилок, вирахувала саме таке: 2 частини свинини на 3 частини яловичини. В цьому випадку котлети виходять соковитими, але не дуже жирними, а відязик від яєць робить їх ще і дуже м'якими.
Не бійтеся - і без яйця котлети не розвалиться! Їх скріплять молоко, природна в'язкість фаршу і панірувальні сухарі. Крім того, завдяки паніровці, волога буде "запечатана" всередині котлет, і фарш приготується як би у власному соку. А зовні котлети покриються апетитною хрусткою скоринкою.
Загалом, рецепт приготування котлет в панірувальних сухарях зовсім нескладний. Головне, не відступати від запропонованого списку інгредієнтів (коригувати пропорції, зрозуміло, можна, можливо - м'ясо, хліб і молоко у всіх різні! ) і готувати з хорошим настроєм. Хай щастить!
- Свинина - 200 грам
- Яловичина - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Часник - 2 зубчики
- Хліб пшеничний - 2 скибочки
- Молоко - 3/4 склянки
- Сухарі паніровочні - 3/4 склянки
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком