Рецепт Котлети в панірувальних сухарях фото

Котлети в панірувальних сухарях
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш
Пісні страви , Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Дізнайтеся, як приготувати котлети в панірувальних сухарях, і проблема смачного і ситної вечері для всієї родини буде для вас вирішена! ділюся рецептом.

Опис приготування:

Я давно шукала ідеальне поєднання м'яса для котлет і, в підсумку, шляхом довгих проб і помилок, вирахувала саме таке: 2 частини свинини на 3 частини яловичини. В цьому випадку котлети виходять соковитими, але не дуже жирними, а відязик від яєць робить їх ще і дуже м'якими.

Не бійтеся - і без яйця котлети не розвалиться! Їх скріплять молоко, природна в'язкість фаршу і панірувальні сухарі. Крім того, завдяки паніровці, волога буде"запечатана" всередині котлет, і фарш приготується як би у власному соку. А зовні котлети покриються апетитною хрусткою скоринкою.

Загалом, рецепт приготування котлет в панірувальних сухарях зовсім нескладний. Головне, не відступати від запропонованого списку інгредієнтів (коригувати пропорції, зрозуміло, можна, можливо - м'ясо, хліб і молоко у всіх різні! ) і готувати з хорошим настроєм. Хай щастить!

  • Свинина - 200 грам
  • Яловичина - 300 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
  • Часник - 2 зубчики
  • Хліб пшеничний - 2 скибочки
  • Молоко - 3/4 склянки
  • Сухарі паніровочні - 3/4 склянки
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
котлети в панірувальних сухарях - фото крок 1
М'ясо добре промити, обсушити. Видалити прожилки і плівки. Нарізати шматочками.
котлети в панірувальних сухарях - фото крок 2
Прокрутити м'ясо через м'ясорубку 2 рази або подрібнити в блендері до однорідної консистенції.
котлети в панірувальних сухарях - фото крок 3
Почистити і дрібно нарізати цибулю. Додати до фаршу.
котлети в панірувальних сухарях - фото крок 4
Пропустити через прес часник і відправити туди ж; ).
котлети в панірувальних сухарях - фото крок 5
Хліб розмочити в молоці. Розкришити руками і додати до фаршу. Посолити і поперчити. Добре перемішати.
котлети в панірувальних сухарях - фото крок 6
Сформувати котлети.
котлети в панірувальних сухарях - фото крок 7
Обваляти їх в сухарях.
котлети в панірувальних сухарях - фото крок 8
І приготувати улюбленим способом - на сковороді або, наприклад, в пароварці.
котлети в панірувальних сухарях - фото крок 9
Подавати з будь-яким гарніром або салатом зі свіжих овочів. Смачного!

Схожі рецепти